MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » HASTA VE HASTA YAKINI HAKLARI KARTAL’DA ELE ALINDI
HASTA VE HASTA YAKINI HAKLARI KARTAL’DA ELE ALINDI

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde sosyal belediyecilik anlayışı ile faaliyetlerini sürdüren Kartal Belediyesi, Kartallı vatandaşları hakları konusunda bilgilendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde ‘Hasta ve Hasta Yakını Hakları’ paneli gerçekleştirildi.

Panele Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, Sağlık İşleri Müdürü Nuray Sancaklı, Destek Hizmetleri ve İştirakler Müdürü Cem Çetin, Kartallı muhtarlar ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı.

Moderatör olarak Doç. Dr. Gürkan Sert’in yönettiği panelde; Av. Ümit Erdem, Av. Funda Işık Özcan, Av. Arb. Çağrı Şükrü Uluslu vatandaşlara özgür seçim hakkı, mahremiyet ve gizlilik hakkı, hastanın zamanına saygı hakkı, güvenlik hakkı, şikâyet etme hakkı gibi birçok konuda bilgi verdi.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen panelde yaptığı konuşmada “ Hasta hakları konusunda bilmemiz gereken çok şey varmış. Bu konuda verilen bilgiler çok önemli. Konuşmacılara, Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz ve Kartal Belediyesi ailesi olarak teşekkür ediyorum ” dedi. Konuşmasının ardından Türkmen ve Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Nuray Sancaklı konuşmacılara çiçek takdiminde bulundu. Konuşmacılar da HAYAD Derneği adına Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen’e teşekkür belgesi takdim etti.

📆 14 Aralık 2017 Perşembe 19:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR