MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » HATİCE UYSAL, “BEŞİZ BEBEK” SAHİBİ ÖDEMİŞ AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
HATİCE UYSAL, “BEŞİZ BEBEK” SAHİBİ ÖDEMİŞ AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Hatice Uysal Hanımefendi, Türkiye’nin dördüncü “beşiz bebek” sahibi Ödemiş ailesini evinde ziyaret etti. Bebekler ile yakından ilgilenen Uysal, vatanına, milletine hayırlı evlatlar olmaları temennisinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın eşi Hatice Uysal Hanımefendi, Türkiye’nin dördüncü “beşiz bebek” sahibi Kerem ve Sibel Ödemiş ailesini Sultanbeyli’deki evinde ziyaret etti. 

SAĞLIK DURUMLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI
Kerem ve Sibel Ödemiş çifti yaklaşık 2 buçuk ay önce 2’si erkek 3’ü kız olmak üzere beşiz bebek dünyaya getirdi. Böylece Ödemiş ailesi Türkiye’nin dördüncü “beşiz bebek” sahibi ailelerinden biri oldu. Beşizlere; Kerim, Beytullah, Ebrar, Erva ve Eylül ismi verildi. Hatice Uysal Hanımefendi, İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hatice Gülgönül ile birlikte Ödemiş ailesinin Sultanbeyli Orhangazi Mahallesi’ndeki evine ziyaret gerçekleştirdi. Prematüre doğan bebeklerin son sağlık durumu, beslenme ve uyku düzeni hakkında anne Sibel Ödemiş’ten bilgi aldı. Bebeklerin beslenme ve uyku düzeni hakkında konuştular.

VATANINA, MİLLETİNE HAYIRLI EVLAT OLMALARINI DİLEDİ
Bebekleri tek tek kucağına alıp seven Hatice Uysal, “Rabbim sağlıklı, sıhhatli bir ömür nasip etsin. Vatanına, milletine ve tüm insanlığa hayırlı birer evlat olurlar inşallah. Sizlere de inşallah evlatlarınızın torunlarını görmek, onlarla birlikte vakit geçirmek nasip olur” dedi. Hatice Uysal bundan sonraki süreçte aileyle yakından ilgileneceğini söyledi. Ödemiş ailesi de Hatice Uysal’a ilgilerinden dolayı teşekkür etti.


📆 16 Şubat 2019 Cumartesi 22:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR