MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Hava durumu raporu kar uyarısı verdi: Ne zaman yağacak?
Hava durumu raporu kar uyarısı verdi: Ne zaman yağacak?

Meteoroloji ve AKOM’dan pek çok il ve bölge için karla karışık yağmur uyarısı yapıldı. 5 Aralık hava durumu raporuna Marmara Bölgesi’nin parçalı ve çok bulutlu, İstanbul ile bölgenin doğusunun aralıklı yağmur, kentin yüksek kesimleri ve bölgenin doğusunun yer yer karla karışık yağmurlu geçmesi öngörülüyor. Peki kar ne zaman yağacak?

Hava durumu sert yüzünü göstermeye başladı. Yarın İstanbul‘da başlaması beklenen karla karışık yağmur, etkisini bu gece saatleri itibariyle göstermeye başlayacak. Hava durumu konusunda uyarıda bulunan Meteoroloji ve AKOM, İstanbul dışında pek çok il ve bölge için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Peki, yetkililerin aktardığı hava durumu bilgilerine göre İstanbul’a kar ne zaman yağacak? İşte, tüm detaylar

İstanbul’da yarın etkisi olması beklenen karla karışık yağmurun bugün gece saatlerinden itibaren etkili olacağı belirtiliyor. Meteoroloji ve AKOM’dan pek çok il ve bölge için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Türkiye hafta başı itibariyle Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altına girdi. İstanbul’da dün başlayan yağışlı havanın gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur şeklinde görülmesi, yarın da devam etmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise hızla soğuyarak 10 derecelerin altına gerilemesi bekleniyor. Yarın itibariyle sadece İstanbul’da değil yurdun büyük bir bölümünde kar yağışı etkisini gösterecek.

Bölgenin parçalı ve çok bulutlu, İstanbul ile bölgenin doğusunun aralıklı yağmur, kentin yüksek kesimleri ve bölgenin doğusunun yer yer karla karışık yağmurlu geçmesi öngörülüyor. Marmara Bölgesi’nin parçalı ve çok bulutlu, İstanbul ile bölgenin doğusu aralıklı, kentin yüksek kesimleri ve bölgenin doğusunun yer yer karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklığının yağışla birlikte 2 ila 6 derece azalacağı öngörülüyor. Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul ve bölgenin doğusunun aralıklı yağmurlu, kentin yüksek kesimleri ve bölgenin doğusunun yer yer karla karışık yağmurlu geçmesi, rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerinden orta, zaman zaman kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

📆 06 Aralık 2017 Çarşamba 22:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR