MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Haydar Göksoy: “Eser Belediyeciliğini Kartal’a getireceğiz!”
Haydar Göksoy: “Eser Belediyeciliğini Kartal’a getireceğiz!”

Yerel seçimlere yaklaşırken AK Parti aday adayları ile sahaya indi. Aday adayları hem esnafı ziyaret etti hem vatandaşların sorularını yanıtladı.


Türkiye 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerine hazırlanırken, genel merkezler aday belirleme çalışmalarını yoğunlaştırdı. Parti teşkilatları ise adaylar netleşene kadar geçecek zamanı sahaya inerek değerlendirmeye başladı.


AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı Cuma gününü mahallelerde aday adaylarının ziyaretleri ile değerlendirdi. Merkezde bulunan Yukarı Mahallede aday adayı Haydar Göksoy ile yapılan esnaf ve vatandaş ziyareti hayli renkli görüntülere sahne oldu.


Haydar Göksoy ve beraberindeki AK Parti Heyeti esnafları bir bir ziyaret etti ve iyi dileklerini iletti. Vatandaşın sıcak tavırlarına aynı sıcaklıkla karşılık veren Göksoy, hayli ilgi gördü.


Ziyaret edilen bir esnafın “Kartal Belediyesi artık AK Parti’ye geçmeli, ilçe bu köhne halden kurtulmalı” serzenişine Aday Adayı Göksoy “Kartal’da 10 aday adayı var. Merak etmeyin. Hangimiz aday olursa olsun seçilecek ve partimizin yerel yönetimlerdeki eser belediyeciliğini Kartal’a da getireceğiz” dedi.


Yaklaşık 3 saat boyunca Yukarı Mahalle esnafı ve pazara giden vatandaşlarla görüşen Göksoy ve parti görevlileri, turlarını Yukarı Mahalle Muhtarlığında bitirdiler.

Galeri
📆 30 Aralık 2023 Cumartesi 17:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR