MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Hilmi YAZICI Ak Parti’den Kartal’a talibim dedi.
Hilmi YAZICI Ak Parti’den Kartal’a talibim dedi.

Ak Partide gün geçmiyorki yeni bir aday adayı çıkmasın. Bu aday adaylar zincirine bir isim daha katıldı.

Hilmi Yazıcı Ak Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı olduğunu Ak Parti Kartal İlçe binasında düzenlenen basın toplantısı ile ilan etti.
İlçe Başkanı Temurhan Yıldız’ın yaptığı konuşmanın ardından söz alan YAZICI şunları söyledi.

h.yıldız-2
HAK’KIN RIZASINI HALKIN DUASINI ALARAK YOLA ÇIKTIM.
Hak’kın rızasını Halkımızın dusını alarak çıktığım bu kutlu yolda,öncelikli olarak İlçe Başkanımıza ve Yönetim kurulu üyelerine,siz değerli dostlarıma ve basınımızın güzide temsilcilerine hoş geldiniz diyerek sözlerime başlamak istiyorum.
Bizler,dünya lideri Sn Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde hizmete talip olan hizmet erleriyiz. Taşıdığımız sorumluluk ve hizmet duygusu okadar ulvi ki,bunu anlatmaya söz ve kelimelerimiz yetersiz kalacaktır.
KARTAL’I TEKRAR AK KADROLARA TESLİM EDECEĞİZ..
29 Mart 2009 tarihinde yapılan mahalli İdareler Genel seçimler sonucu Kartal İlçemizi muhalif bir siyasi anlayışa kaptırmanın hüznünü hisseden bir kardeşinizim.Kartal’ı tekrar Ak kadrolara teslim edecek,kaybedilen 5 yılın telafisini sağlamak amacıyla Kartal’ı dünya şehri İstanbul’un nezdinde örnek alınacak bir İlçe haline getirmek öncelikli hedefimizdir.
Bu hedefe ulaşmak adına,siz çok kıymetli Kartal’lı hemşerilerimzin,hizmetlerin en iyisine layık olduğuna inandığımdan,bu bayrak yarışında Kartal’da ”bende varım”diye büyüklerimden ve dostlarımdan aldığım destek ile bu yola arkadaşlarımızla birlikte  çıkmış bulunmaktayız.
Yapmış olduğumuz Kartal Belediye Başkan aday adaylığı müracatımızın başta Kartallı hemşerilerinize,İstanbul’umuza ve tüm Milletimize hayırlı olmasını diliyor ve katılan arkadaşlarımız çok teşekkür ediyorum…

Galeri
📆 25 Ekim 2013 Cuma 10:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR