MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Pendik, Toplum » Hükümet Konağı Yakında Hizmette
Hükümet Konağı Yakında Hizmette

Yakında kamu kurumlarını ağırlamaya başlayacak olan Hükümet Konağı, binası kadar çevresiyle de göz kamaştıracak.  İnşaatın her aşamasını yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin,   büyük bir hız kazanan çevre düzenleme çalışmalarını da yerinde inceledi.

 

Pendik’te tüm kamu hizmetlerini tek çatı altında toplayacak Hükümet Konağı inşaatında sona gelindi. Artık hizmete girmek için son hazırlıkların yapıldığı Hükümet Konağına kısa süre içinde kamu kurumları yerleşmeye başlayacak.  Geçtiğimiz yılın ilk aylarında Doğu Mahallesi’nde yükselmeye başlayan hükümet konağı ile vatandaşlar kaymakamlık ve diğer kamu hizmetlerine tek merkezden ulaşacak. Hükümet konağı İstanbul Valiliği İSMEP (Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Kapasitesinin Artırılması Projesi) kapsamında yapıldı.

 

Başkan Şahin yakın takipte

 

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin,  ilçeye kazandırmak için büyük çaba gösterdiği  Hükümet Konağının inşa çalışmalarını da  çok yakından  takip etti.  İnşaatın her aşamasında çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgi alan Başkan Şahin,  büyük bir hızla devam eden çevre düzenleme ve yol çalışmalarını da denetledi.

 

Ulaşım sorunsuz olacak

Bu yıl sona ermeden hizmete girmesi planlanan Hükümet Konağı, ulaşım sorununun önceden çözüldüğü  bir alana inşa edildi.  Vatandaşlar, Tavşantepe Köprülü Kavşağı, Dolayoba Altgeçidi ve yan yollarla  trafik sorunu olmadan kolayca ulaşabilecek.  Yine 2016’nın ilk aylarında Tavşantepe Metro Durağı’nın hizmete girmesi  ile alternatifli ulaşım ağına sahip olacak hükümet konağı, belediye binasına da yürüme mesafesinde yer alıyor.

 

Hizmet tek çatı altında

Tamamlandığında vatandaşları beş yıldızlı hizmete kavuşturacak olan Hükümet Konağında Kaymakamlık, Tapu Kadastro Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Rehabilitasyon Merkezi, Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlama Merkezi (AÇSAP), Mal Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Verem Savaş Merkezi, Halk Sağlık Merkezi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Grup Başkanlığı, Yeşil Defter Merkezi, Tarım İlçe Müdürlüğü yer alacak.

 

Galeri
📆 15 Ekim 2015 Perşembe 11:05   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR