MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Hüseyin Kabacıoğlu mezarı başında anıldı
Hüseyin Kabacıoğlu mezarı başında anıldı

Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kabacıoğlu (55), ölümünün 4. yılında mezarı başında anıldı.

 

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kabacıoğlu’nun anma törenine eşi Hülya Kabacıoğlu, ailesi, yakınları, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ömer Fethi Gürer, Feyyaz Kaynak, Ali Apaydın, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül, Özel Kalem Müdürü Mustafa Fehmi Okay, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel, mesai arkadaşları ve basın mensupları katıldı.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kabacıoğlu’nun kabri başında yaptığı konuşmada “Hüseyin kardeşim yanındayız. Kartal Belediyesi ailesi olarak seni anmak için huzuruna geldik. Çok zamansız aramızdan ayrıldın. Yerin ne kadar doldu bilemiyorum ama lazım olduğun zaman bizden ayrıldın. Senin Burhan’la beraber Dragos sahilinde yaptığın piknik hala gözümün önünde. Bizler Kartal Belediyesi’nde olduğumuz sürece seni anmaya devam edeceğiz, kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına, ailesine sabırlar diliyorum. Var olduğumuz sürece bu değerlerimizi korumaya ve hatırlamaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Anma töreni daha sonra emekli müezzin Vedat Özbaş’ın Hüseyin Kabacıoğlu’nun ruhuna okuduğu dualarla sona ererken anma törenine katılanlara gül suyu ve lokum ikram edildi.

 

Marmara Üniversitesi Basın Yayın Meslek Yüksek Okulu mezunu, evli ve bir çocuk babası olan Kabacıoğlu, 1985 yılından beri Kartal Belediyesi bünyesinde çeşitli görevlerde çalışmıştı. Kabacıoğlu, 2003 yılından itibaren de Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini sürdürmekteydi.

 

📆 06 Mayıs 2015 Çarşamba 17:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR