MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Hüseyin Karakaya Gençlerle Buluştu  
Hüseyin Karakaya Gençlerle Buluştu  

Hüseyin Karakaya Gençlerle Buluştu

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya, gençlerle bir araya gelerek projelerini anlattı.

AK Parti Kartal Gençlik Teşkilatı’nın bu akşam Neyzen Tevfik Meydanı’nda organize ettiği Gençler Buluşuyor programına AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, MHP İstanbul İl Yöneticisi Metin Özüpek, MHP MYK Üyesi Şahin Gürz, AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri ve gençler katıldı.

Programın açılış konuşmasını AK Parti Kartal Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Bulut gerçekleştirdi. Bulut, Kartal gençliği olarak çok çalışıp İstanbul’da Murat Kurum’u Kartal’da ise Hüseyin Karakaya’yı başkan yapacaklarını vurguladı.

MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt ise yaptığı konuşmada, Cumhur ittifakı olarak alanlarda çalıştıklarını ifade ederek; “Mimar Hüseyin Karakaya abimizin hızına yetişmekte zorlanıyoruz. MHP gençliği olarak tüm gücümüzle çalışıp Kartal’ı Cumhur ittifakına kazandıracağız” dedi. Kurt’tan sonra söz alan MHP MYK Üyesi Şahin Gürz ise bir konuşma yaparak Cumhur İttifakı’nın Kartal’ı kazanacağını söyledi.

NİMET GÜNDOĞDU; “KARTAL’I KURTARACAĞIZ”

Daha sonra söz alan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, Başkan Adayımız Mimar Hüseyin Karakaya ile Kartal’ı CHP belediyeciliğinden kurtaracağının altını çizdi. Gündoğdu yaptığı konuşmada; “Teşkilat olarak 20 gündür Kartal’ın sokaklarındayız. Halkımız artık yolumuzu kesiyor ve diyor ki, ‘Bizi CHP Belediyeciliğinden Kurtarın’ Sizlere söz veriyorum, 31 Mart akşamına kadar sokak sokak, kapı kapı gezerek 15 yıldır iktidarda olan CHP Belediyeciliğine son vereceğiz. Kartal’a mimar eli değecek. Bu akşam burada gençlerimizin bu enerjisinden görüyorum ki biz Kartal’ı kazandık sayılır. İnşallah 31 akşamı hep beraber burada bir araya gelip zaferimizi kutlayacağız” dedi.

HÜSEYİN KARAKAYA; “KARTAL YENİDEN KÜLLERİNDEN DOĞACAK”

Gençlerin büyük coşkusuyla karşılanan AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya ise yaptığı konuşmada gençlere yönelik projelerini anlattı. Kartal’ın eski bir ilçe olmasına rağmen kendisinden doğan 5 ilçenin gerisinde kaldığını vurguladı. Kendilerinin belediyeyi kazandıkları zaman yeniden küllerinden doğacağını vurgulayan Karakaya; “Biz Kartal’ı kazandığımızda burası yaşayan bir kent olacak. Belediyeyi sırça köşklerde yönetmeyeceğiz. Alanlarda vatandaşların arasında olacağız. Artık Kartallı vatandaşlarımız yemek yemek için, alışveriş yapmak için başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacak. Aksine başka ilçelerden vatandaşlarımız bizim ilçemize gelecek. Kartal’ı öyle bir şahlandıracağız ki herkes şaşıracak. Bizim o kadar güzel bir sahilimiz var. Ama maalesef şimdi gidip bakalım ölü bir kent görünümünde. Biz geldiğimizde Kartal yaşayan bir kent olacak. Gençlerimize özel önem vereceğiz. Kütüphaneler, Gençlik Kültür Merkezleri oluşturacağız. Gençlerimiz burada üretecek ve büyük işlere imza atacaklar. Kartalımızın markası Kartalspor’u yeniden eski günlerine getireceğiz. Gençlerimiz için kendilerini geliştirebileceği merkezler oluşturacağız. Ahlaklı, çalışkan, üreten bir gençlik yaratacağız” ifadelerini kullandı.

Galeri
📆 08 Şubat 2024 Perşembe 10:46   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR