MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Hüsnü Süslü:Değişim Fark Yaratacak
Hüsnü Süslü:Değişim Fark Yaratacak

“Kartal halkına danışıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Süslü: “Kartal’ı sorumluluk, dürüstlük, adanmışlık, denge, doğal ve temiz yaşam ilkelerini esas alarak yöneteceklerini ifade ederek, “Kartal’da değişim fark yaratacak” dedi.

 

Mart 2019’te yapılacak yerel seçimlerde CHP’den Kartal Belediye Başkan adaylığına talip olan Doç. Dr. Hüsnü Süslü, seçim çalışmaları kapsamında Kartal’ı adım adım gezerek, Kartal halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Özellikle CHP’nin oyunun düşük olduğu mahallelerdeki çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Süslü, ‘Kartal’da partimizin oyunu arttırarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin AKP’nin elinden alınması için çaba sarf edeceğiz. Bunun için Kartal’da her kesime gidiyoruz. ‘Birlikte yöneteceğiz’ ilkelerini ve yönetim anlayışını anlatıyoruz. Kartal halkının göstermiş olduğu ilgi bizleri onurlandırıyor. İlgilerine layık olmak, daha iyisini yapmak için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz’ şeklinde konuştu.

 

‘Sözümüz Var! Birlikte Yöneteceğiz’ diyerek Kartal Belediye Başkan aday adaylık başvurusu yapan Doç. Dr. Hüsnü Süslü, Kartal’ın ihtiyaçları doğrultusunda projeler hazırladıklarını ifade ederek ‘İlçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını kent sakinlerine danışarak tespit ettik. Bu çalışmalarımız doğrultusunda ekibimizle birlikte mahallelere özgü projeler geliştirdik. Bunun yanı sıra Kartal’a değer katacak projelerin çalışmalarını tamamladık. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Kartal’da birlikte yönetimi esas alarak partimizin oylarını arttırarak CHP’nin iktidarını koruyacağız’ dedi.

Doğru adımlarla yepyeni bir Kartal hedeflediklerini belirten Hüsnü Süslü, istihdam olanaklarından, sağlıklı yaşam koşullarına kadar her konuda çalışmalarda bulunduklarını belirterek, “2013 yılından bu yana sürekli halkın içindeyiz. Sivil toplum örgütlerinden yöre derneklerine, esnaftan kanaat önderlerine, kadınlara, gençlere her kesimden her yaştan insanla bir araya geliyoruz. Bu buluşmalar doğrultusunda ortak akılla Kartal’ın geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz.”

Belediye yönetiminde 5 temel ilkeyi esas alacaklarını ifade Süslü’nün sözünü ettiği ilkeler ise şu şekilde;

SORUMLULUK
Esnafın ve tüketicilerin dostu olarak, her iki kesimin de hak ve çıkarlarını koruyup geliştireceğiz.
Kadınların ve gençlerin istihdamına ve korunmasına yönelik özel önlemler alacağız.
Engellilere, yaşlılara, şehit ailelerine ve gazilerimize sahip çıkacağız.

DÜRÜSTLÜK
Etkili katılımcılık ve şeffaflık mekanizmaları kurup, yönetimde dürüstlüğü sonuna kadar uygulayacağız.

ADANMIŞLIK
Toplumun bütün kesimlerinin yaşam kalitesini yükselterek, kent yaşamını daha kolay ve daha güzel hale getireceğiz.
Planlı kentleşme, şehircilik ve mimarlık kural ve ilkelerine bağlı kalarak kentin, mimari, tarihsel ve kültürel dokusunu koruyarak geliştireceğiz.
Altyapı hizmetlerini tamamlamak, güvenli, hızlı ve ucuz kent içi ulaşım sistemleri kuracağız.

DOĞAL VE TEMİZ YAŞAM
Hava, su ve toprak kirliliği ortadan kaldırarak kentin doğasını korumak, çevreyle uyumlu enerji kaynaklarının kullanımını özendireceğiz.
Kenti doğal yaşamla buluşturup, kent bitkileri ve hayvanlarına da azami özen ve ilgiyi göstereceğiz.

DENGE
Herkes için sanat ve kültür, her yaş için spor ve sağlıklı yaşam olanakları sağlayacağız.
Kenti, demokratik yaşamın, hoşgörünün, toplumsal bütünleşmenin ve dayanışmanın geçerli olduğu bir yaşam alanı haline getireceğiz.

Eğitimde fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırarak gençlerimize gerekli desteği sağlayacağız.
Yoksulluğu kader olmaktan çıkararak, herkesin insan onuruna yakışır bir yaşam düzeyine sahip olması için çalışacağız.

Herkesin söz sahibi olduğu, kendini özgürce ifade edebileceği katılımcı demokratik bir yönetim anlayışıyla şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz.

Galeri
📆 22 Kasım 2018 Perşembe 11:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR