MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » HÜSNÜ SÜSLÜ’YE TAM DESTEK!
HÜSNÜ SÜSLÜ’YE TAM DESTEK!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanlığı’nca 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Kartal Belediye Başkanlığına ve Belediye Meclis Üyeliğine talep açan aday adayları kamuoyuna tanıtıldı.

 

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısına partililer yoğun ilgi gösterirken Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Hüsnü Süslü’ye salondakilerin verdiği destek toplantıya damga vurdu.

Belediye meclis üyesi aday adaylarının öz geçmişleri okunarak salonda bulunanları selamlarken, Belediye Başkan Aday Adayları beşer dakikalık konuşmalarla kendilerini partililere anlattı. Belediye Meclis üyeliği için 100 aday adayı başvuru yaparken belediye başkanlığı için ise mevcut belediye başkanı dahil 9 isim aday adaylık başvurusunda bulunmuştu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Başkanı Muammer Çelebi’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda ilk olarak belediye meclis üyesi aday adayları tanıtıldı.

Belediye Başkan Aday Adayları Ali Turabi Artuç, mevcut Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Ercan Güvenç, Erol Altunoğlu, Gökhan Yüksel, Harun Özdemir, Hüsnü Süslü, Oğuz Aykan ve Yüksel Çiftçi kürsüye gelerek partililere seslendi.
AKP’Lİ BELEDİYELER BÜTÇE AÇIĞINDA İLK SIRADA

Hüsnü Süslü alkışlarla bölünen konuşmasında, Türkiye’deki belediyelerin içinde bulunduğu mali tabloyu rakamlarla anlattı. Süslü, AKP iktidarını eleştirerek şunları söyledi;

2014 yılında Türkiye’deki belediyeler yaklaşık olarak 721 Milyon liralık bütçe açığı veriyordu.2017’ye geldik, açık 15 Milyar lira, inanılmaz bir artış var. Bu açık içinde ne hikmetse İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta, 7 Milyar lira. Peşinden AKP’nin diğer belediyeleri geliyor.2017 yılının verilerine göre belediyelerin toplam geliri 97 Milyar lira, kredi borçları 61 Milyar. Bu faiz ortamında bu ekonomik krizde bu tablo ile borçları geri ödeyebilme imkânı yok. Arkadaşlar bu paralar bizim. Hiç kimseyi burada parti içinde eleştirerek, laf söyleyerek bir noktaya varamayız. Cumhuriyetin değerlerini tek tek yandaşlara satıyorlar. Yeni sermayedarlar yaratıyorlar.

HİÇ KİMSE CHP’DEN KIYMETLİ DEĞİLDİR

Salonda bulunan partililerin tam desteğini alan Süslü, “Kartal’ı asla kaybetmeyeceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. ‘Ben olmazsam benden sonra parti batar’ anlayışında hiç kimse olmadı bu parti de. Hiçbirimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nden onun emekçilerinden yıllardır iktidar olmamış ama partisinden vazgeçmemiş sizlerin hiçbirinden çok daha kıymetli değildir.

Biz projelerimizi yazdık ve süre koyduk, hangi yıl, hangi ay hangi projelerimizi yapacağımızı söyledik. Mahallelerde anlattık, örgüte gittik. Ben Kartal’daki evladınızım, ben Kartal’da içinizden biriyim, ben ayaklarınızın türabıyım. Ben elinizdeki kalem, bu kalem ki sevdayı siz yazacaksınız, bu gururu siz yaşayacaksınız. Biz birlikte yöneteceğiz, birlikte yönettikten sonra karşımız da hiçbir güç kalmayacaktır. Bunun da size sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından İlçe başkanı Muammer Çelebi, tüm belediye başkan aday adaylarını sahneye çıkararak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

📆 06 Aralık 2018 Perşembe 20:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR