MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » İBB BAŞKAN ADAYI EKREM İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ÖVGÜ
İBB BAŞKAN ADAYI EKREM İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ÖVGÜ
Cumhuriyet Halk Partisi İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Pendik’te seçim süreciyle ilgili çalışma prensiplerini anlattığı toplantıda, Başkan Altınok Öz’ün belediye tecrübelerine vurgu yaparak, halkla kurduğu iletişimin tüm belediyelere örnek olması gerektiğini söyledi.

 

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Cumhuriyet Halk Partisi İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra; çok sayıda CHP İlçe Başkanı ve Milletvekili, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri ile partili katıldı.

 

Ekrem İmamoğlu, toplantıda yerel seçim sürecindeki çalışma prensiplerini ve yol haritasını anlattı. Konuşmasında birçok kez, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yönetim tecrübelerine vurgu yapan İmamoğlu,  Başkan Altınok Öz’ün Kartal’da halkla kurduğu iletişimin tüm belediyelere örnek olması gerektiğinin altını çizdi.

 

“Benden Daha Fazla Çalışanı Bulamayacaksınız”

 

Ekrem İmamoğlu sözlerine şöyle devam etti; “Herkesten çok çalışmayan, süreçlere liderlik yapamaz. İstanbul’da benden daha fazla çalışan bulamayacaksınız. Sabahın en erken saatinden, gecenin en geç saatine kadar koşturan, akıldan ve bilimden yana, herkesin fikrine değer veren bir süreç yöneteceğiz. Çok çalışmanın ana prensip olduğunu ve zamanın çoğunu sahada geçirmenin önemli olduğunu unutmayacağız. Seçmenle konuşmalı, seçmenin gözünün içine bakmalı, kalbine hitap etmeli ve onu dinlemelisiniz. Siz karşınızdaki vatandaşı dinlemeden onun sizi dinlemesine asla imkân sağlayamazsınız.”

 

Öte yandan, İmamoğlu’nun horon ekibine sahnede eşlik etmesi izleyenlerden tam not aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YanıtlaYönlendir
📆 07 Ocak 2019 Pazartesi 12:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR