MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu çalışanların 1 Mayıs’ını kutladı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu çalışanların 1 Mayıs’ını kutladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye personelinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Saraçhane’deki İBB binasının avlusunda düzenlenen kutlamada 1 Mayıs Marşı çaldı.

İmamoğlu, çalışanlara “Bizimle çalışmak benim şahsıma hizmet etmek asla değildir. Zaten zihninde benim şahsıma hizmet etme fikrini koyan birisi varsa yanlış yoldadır.

Emeği ile var olan her arkadaşımızın haklarını korumak, her zaman onlarla beraber mücadele edeceğime bir belediye başkanı olarak söz veriyorum. Sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım” diye seslendi.
Saraçhane’deki İBB binasının avlusunda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, çalışanların gününü kutladı. Sendika temsilcilerinin de katıldığı kutlama saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. 1 Mayıs marşının çalındığı kutlama etkinliğinde İmamoğlu çalışanlara karanfil dağıttı. İmamoğlu konuşmasında Türkiye’deki sıkıntıların çözümü noktasında herkesin sorumlu olduğunu belirterek “Ben hayatım boyunca işveren oldum, iş ve istihdam sağladım. Bunun onurunu yaşarken şunu ifade edeyim; bir insanın ekmeğini sunmak, onun evine helalinden aşını yollamanın gururunu yaşamış birisiyim. Ama aynı zamanda emekçinin ne hissettiğini bilen birisiyim. Çünkü iş yaşamımdan önce ne mutlu ki alın teri döken insanlarla büyüdüm. Emekçi olarak büyümenin, sonradan işveren olmanın bana büyük katkısı olmuştur” dedi. Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde de çalışanlarına “emeğinizi size ekmeğinizi veren kuruma verin. kendinizi kurumunuza adayın” dediğini aktaran İmamoğlu, “Adarsanız aldığınız maaşınızın karşılığını vermiş olursunuz. Benim bütün çalışma arkadaşlarımdan istediğim şey bu olmuştur” diye konuştu.

📆 01 Mayıs 2019 Çarşamba 15:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR