MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » İBB ŞEHİT ÇOCUKLARINI ‘HAYALİM İSTANBUL’ İLE SEVİNDİRİYOR
İBB ŞEHİT ÇOCUKLARINI ‘HAYALİM İSTANBUL’ İLE SEVİNDİRİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ‘İstanbul’daki Hayalim’ projesi kapsamında şehit çocuklarının hayalini gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor. Emniyet şehidinin emaneti Zeynep Kılıçaslan’a hayali olan genç kız odası takımı hediye edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul’da yaşayan şehit aileleri ve gaziler için birbirinden anlamlı projelere imza atıyor. İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinasyon Birimi, “İstanbul’daki Hayalim” adıyla başlattığı projede, şehit çocuklarından gerçekleşmesini istedikleri hayallerini mektupla bildirmelerini istedi. Alınan mektuplar doğrultusunda şehit çocuklarının hayallerinden biri daha gerçeğe dönüştürülerek mahzun bir şehit evladının yüzü güldürüldü.

Emniyet şehidi bir babanın kızı olan Zeynep Kılıçaslan’ın gönderdiği mektubundaki hayali doğrultusunda bir genç kız odası takımı hediyesi hazırladı. Şehit ailesinin evinde incelemeler yapıldıktan sonra en ince ayrıntısına kadar düşünülen hediye ile odanın baştan sona yeniden dizaynı gerçekleştirilirken duygu dolu anlar yaşandı.

İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş ve Tesisler Bakım Onarım Müdürü Bayram Yurdakul’un da şehit ailesinin evini ziyaret ederek hediyesini takdim etti. Şehit yadigârı Zeynep Kılıçaslan ve ailesinin sevinci görülmeye değerdi. Hayali gerçeğe dönüşen şehit ailesi, vatan için gözünü kırpmadan can veren şehitlerin yakınlarını her an hatırlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Her ay bir şehidimizin geride kalan minik kalplerini mutlu etmeyi amaçlayan ‘İstanbul’daki Hayalim’ Projesi ile geçen ay, şehit evladı iki kardeş milli sporcu Kenan Sofuoğlu ile buluşturulmuştu.

📆 18 Ekim 2017 Çarşamba 21:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR