MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Beykoz, Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » İBB Sosyal Tesisleri Sizi Bekliyor
İBB Sosyal Tesisleri Sizi Bekliyor

 

İstanbul’un eşsiz noktalarında seyrine doyulmaz bir manzara eşliğinde hizmet veren sosyal tesisler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle vatandaşa hizmet veriyor. Haftanın her günü ailece vakit geçirilebilecek, dinlenip huzur bulunacak sosyal tesisler, birinci sınıf servis ve hizmet kalitesiyle Türk mutfağının en seçkin lezzetlerini bütçeye uygun fiyatlarla sunuyor.

 
Kar amacı gütmeden lezzet, hijyen ve kaliteden ödün vermeden çalışan sosyal tesisler, İstanbul’un 17 noktasında aynı kalite ve güvenle konuklarını ağırlıyor.

“En iyi – en kaliteli – en ekonomik” hizmet anlayışıyla kapılarını açan sosyal tesislerde; uzman kadro ve uluslararası standartlardaki hizmet kalitesiyle çalışıyor.

Tesislerin tüm gereksinimlerinin karşılandığı yemek üretim tesisi Lojistik Destek Merkezi, TSE tarafından onaylanan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Sistem belgeleri ile hizmet kalitesini ispatlamış. Sosyal tesisler, özel gün ve organizasyonlarınız, düğün ve yemekli toplantılarınız için de hizmet veriyor.


unnamed (1)

Arnavutköy İBB Sosyal Tesisleri

Tarihi dokusu, yalıları, balıkçı restoranları ile İstanbul Boğazı’nın hem en keyifli hem de en güzel semtlerinden biridir Arnavutköy. Bu semtin güzelliğine güzellik katan ayrı bir mekandır Arnavutköy Sosyal Tesisi…

Arnavutköy’ün renkli dokusu ile bütünleşen deniz manzarasını tesisin her köşesinden izlemek mümkün. Deniz manzarasına nazır lezzetler keyifli anlara anlam katıyor. Sıcak yaz aylarında serin bir dinlenme köşesi olan kafeteryadan Boğaz’ın eşsiz manzarası ile Kandilli ve Vaniköy’ü seyretmeye doyum olmaz.

Avcılar İBB Sosyal Tesisleri

Lezzet avcılarının buluşma noktası olan Avcılar Sosyal Tesisi, deniz manzaralı restorant alanı ve bahçe kafeteryası ile vazgeçilmez tatları kaliteli hizmetle sunuyor. Avılar Sosyal Tesisi, İstanbul ve Avcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Deniz manzaralı bahçesinde yeşillikler arasında çayınızı yudumlayarak günün yorgunluğunu çıkarabilir, restaurant kısmında birbirinden menülerin tadına bakabilirsiniz. Denize Manzarası İle Tadına Doyulmayacak lezzetler sizi bekliyor.

Beykoz Korusu İBB Sosyal Tesisleri

İstanbul Boğazı’na hakim bir noktada bulunan Beykoz Korusu, Beykoz ile Paşabahçe arasındaki sırtlardan başlayarak Karadeniz’e, Riva’ya kadar uzanan geniş bir alanda yer alıyor. Beykoz Korusu, İstanbullulara nefes aldıran doğa harikası bir mekan. İstanbul Boğazı sırtlarında yer alan, doğal güzelliğiyle göz kamaştıran Beykoz Korusu, İstanbul’da yoğun stresten kurtulmak ve bir nebze de olsa nefes almak için ideal bir yer. Boğaz’ın büyüleyici manzarası, zengin yeşil dokusu ve orman havası içerisinde yer alan Beykoz Koru Sosyal Tesisi, sosyal etkinlik alanları ile kentin yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenlere doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sağlıyor.
Beykoz Sahil İBB Sosyal Tesisleri

Beykoz Sosyal Tesisi; temiz, nezih, damak zevkinize uygun, modern – Osmanlı motifleriyle döşenmiş restaurant alanı ile nostaljik bir ortamda ve boğazın güzel manzarasıyla farklı bir ayrıcalık sunuyor. Denize sıfır konumu ile günün yorgunluğunu ve stresini atmak isteyenlerin, aileleriyle birlikte gönül rahatlığıyla yemeklerini yiyebilecekleri, çaylarını içebilecekleri bu ferah mekan, kaliteli hizmet anlayışı ile Boğaz’ın incisi haline gelmiş. Anadolu Yakası’nın boğaza bakan ve en güzel yerine konumlanmış olan Beykoz Sosyal Tesisi, deniz ürünleri ve ızgaralar konusunda oldukça iddialı. Lezzetli yemeklerin ardından mavi ile yeşilin buluştuğu yazlık kafeteryada güneşin tadını çıkarmak ayrı bir keyif.

Büyükçekmece İBB Sosyal Tesisleri

Kaliteli hizmetin ve uygun fiyatların bir arada sunulduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’ne bir yenisi daha eklendi. Büyükçekmece sahilde yeşillikler içinde minimal tasarımı ve modern mimarisiyle Büyükçekmece Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Büyükçekmece Sosyal Tesisi, İstanbullular için stresten uzak tatlı bir mola yeri olacak. İster bir çay eşliğinde deniz manzarasının tadını çıkarın, ister bir kahveyle günün tüm yorgunluğunu atın ama Büyükçekmece Sosyal Tesisleri’ne mutlaka uğrayın.

Çamlıca İBB Sosyal Tesisleri

Çamlıca, İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki ilçelerinden Üsküdar’daki yüksek bir tepenin üzerinde yer alıyor. Çamlıca tepelerinden İstanbul Boğazı ve Marmara Denizi’nin panoramik manzarası seyredilebilir. İstanbul sakinleri şehrin manzarasını, bilhassa günbatımını, seyretme zevkini yaşamak için Çamlıca Sosyal Tesisi’ni sıklıkla tercih ediyor. Büyük Çamlıca Tepesi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çamlıca Sosyal Tesisleri, köşkleri, çeşmeleri, çay bahçeleri, tarihi anıt ağaçları, restoranları, yürüyüş parkurları, rengarenk çiçekleri, muhteşem bitki örtüsü, temiz ve güler yüzlü personeli ile hizmet veriyor. Çamlıca Sosyal Tesisi, İstanbul kentinin yerel sakinlerini olduğu kadar yurtdışından da çok sayıda ziyaretçi ilgi gösterdiği yegane noktalardan. Çamlıca’da yerel yemeklerin yanı sıra geleneksel Türk hamur işi yemeklerini klasik Türk müziği eşliğinde yiyebilir, Boğaz manzarası eşliğinde çaylarınızı yudumlayarak kendinizi Çamlıca’nın güzelliklerine bırakabilirsiniz. Doyumsuz İstanbul ve Boğaziçi manzarası sizi bugünden alıp yüzlerce yıl öncesine götürecek. Tesis yenileme çalışması nedeniyle kısa bir süreliğine kullanım dışında.

Dragos İBB Sosyal Tesisleri

Dragos Sosyal Tesisi; Bostancı, Kartal ve sahil yolu gibi önemli geçiş noktalarına yakınlığı ile kolay ulaşılabilen; günlük karmaşalara olan uzaklığı ile de, huzurlu bir keyfin aynı coğrafyada yaşandığı noktadır. Adalar manzaralı lezzet köşesi Dragos Sosyal Tesisi’nde, dört mevsim özel tatlar konuklarla buluşuyor. Dragos Sosyal Tesisi, eşsiz adalar manzarasına doymak, yenilenen yazlık bahçede huzur bulmak, farklı lezzetlerin tadına varmak için denizin yanı başında sizi bekliyor. Kendinizi şehrin karmaşasından uzakta hissedeceğiniz ve bir o kadar da İstanbul’un güzelliklerine ulaşabileceğiniz kadar yakın bir adres.
Fethipaşa İBB Sosyal Tesisleri

Anadolu Yakası’nın boğaz kıyısında bulunan ve bu bölgenin oksijen deposu olarak bilenen Fethi Paşa Sosyal Tesisi’nde nefis bir menünün tadını çıkarırken, Sarayburnu’ndan başlayarak Ortaköy’e kadar olan muhteşem manzarayı seyir balkonundan izleyebilirsiniz. Fethi Paşa Sosyal Tesisi, İstanbullulara temiz havada yürüyüş ve koşu alanlarından yararlanıp restoran, kafeterya ve çay bahçelerinde dinlenerek, kentin gürültülü ortamından uzaklaşma fırsatı sunuyor. Fethipaşa Sosyal Tesisi’nde İstanbul’un güzellik sembolü erguvanlar her daim yeşil çam ağaçlarıyla ve mistik kokusuyla unutulmaz bir boğaz keyfi yaşatıyor. Denizin tüm çekiciliğiyle seyredilebildiği, koyu ve serin gölgeleri ağırlayan Fethipaşa Sosyal Tesisleri; yıllardır lezzet, hijyen ve kaliteden ödün vermeden hizmet sunuyor.
unnamed (2)
Florya İBB Sosyal Tesisleri

Florya Sosyal Tesisi’nde; dingin ve huzurlu bir ortamda şehrin stresin kurtulup rahat bir nefes almak ve ailece güzel bir gün geçirmek mümkün. İstanbulluların huzura açılan kapısı olan Florya Sosyal Tesisleri; modern mimarisiyle göz kamaştıran restaurant bölümü, hemen karşı tarafta deniz manzarası eşliğinde çay ve kahvenizi yudumlayarak gezintiyi taçlandırabileceğiniz “Şahin Tepesi”, her türlü düğün ve davet gibi organizasyonların yapılabildiği kapalı ve açık salonları, geniş gezi parkurları, deniz kıyısı boyunca yer alan yaya yolları, yürüyüş ve spor alanları ile sınırsız hizmet sunuyor. Florya Sosyal Tesisleri’nin üç farklı konsepte dekore edilmiş mekanları, profesyonel ekibi ve özel olarak hazırlanan menüleri ile düğün, toplantı ve davet organizasyonları için hizmetinizde. Florya Sosyal Tesisleri’nin tüm prestijli davetlere ev sahipliği yaptığı ideal salon; doğayla bütünleşen, havuzlu özel bir açık hava mekanı olan havuzlu bahçe; Yeşilin, deniz manzarası ile bütünleştiği, eşsiz görselliğiyle ön plana çıkan “kır bahçesi” hayalinizdeki düğün ve özel davetler için ayrıcalıklı mekanlar arasında.

Gözdağı İBB Sosyal Tesisleri

Çam kokuları içinde saklı bir tepe olan Gözdağı Sosyal Tesisi, İstanbul, Adalar, hatta Yalova manzarasıyla görülmesi gereken ender bir mekan. Tesis içerisindeki seyir çardakları, çocuk parkı ve gezi alanları haftanın her günü doğal bir ortamda enerji depolayarak geçirmek isteyenlere kapılarını açıyor. Korunun yeşilliklerle dolu girişinden zirveye ulaştığınızda, ahşap mimarisiyle Kartal yuvasını andıran tesisimiz, açık ve kapalı alanlarıyla sizleri karşılar. Restaurant bölümünde leziz yemeklerin tadına bakabilir, 206 metre rakımlı tepede çayınızı yudumlayarak Gözdağı’ndan İstanbul’un o etkileyici manzarası ile üzerinizdeki tüm yorgunluğu ve stresi atabilirsiniz.

Haliç İBB Sosyal Tesisleri

Haliç sahili kıyısında denizin yanı başında yer alan Haliç Sosyal Tesisi, hafta sonu gezileri için güzel bir durak, hafta içi öğle veya akşam yemekleriniz için özel bir mekan. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nin kalite zincirlerinden olan Haliç Sosyal Tesisi, tarihi yarımadayı lezzetli yemekler eşliğinde seyretme zevkini sunuyor. Konum itibariyle tarihi bir noktada yer alan Haliç Sosyal Tesisi, konuklarını tesisin her köşesinden tarih yolculuğuna çıkarıyor. İstanbul’un en önemli sembollerinden biri olan Galata Kulesi’ni, Haliç Tersanesi’ni, Kasımpaşa İskelesi’ni ve deniz üzerinde uçan martıların kanat çırpışlarını seyre dalmak mümkün.

unnamed (3)

İstinye İBB Sosyal Tesisleri

İstinye Sosyal Tesisi; İstanbul’un en güzel noktası olan İstinye koyuna karşı özenle hizmet sunuyor. Tesis, deniz manzarasın keyifle seyretmek ve tadını doyulmaz lezzetleri tattırmak için ev sahipliği yapıyor. İstinye Sosyal Tesisi, günün her saatinde farklı güzelliklerin yaşanacağı ender bir mekan. Hafta içi ve özellikle hafta sonları zengin kahvaltı menüsü güne iyi başlamak isteyenlerin tercihi oluyor. Eşsiz manzaraya karşı yapılan nefis kahvaltının yanı sıra lezzetin izinden gidenlerin vazgeçemediği İstinye Sosyal Tesisi, dört mevsim eşsiz lezzetler sunuyor. Servis kalitesiyle ve menü çeşitliliğiyle halkımızın yoğun taleplerini karşılayacak şekilde yapılandırılan tesis, boğazın mavi suları karşısında sıcak bir atmosferde balık yemenin keyfini sunuyor. Balık ağırlıklı menünün yanı sıra ızgara ve zeytinyağlı çeşitleri de konukların beğenisine sunuluyor. Günün her saatinde farklı bir keyif alabileceğiniz İstinye Sosyal Tesisi Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle İstanbullulara hizmet veriyor. Tesis yenileme çalışması nedeniyle kısa bir süreliğine kullanım dışında.

Kasımpaşa İBB Sosyal Tesisleri

Haliç’in damakları fetheden adresi olan Kasımpaşa Sosyal Tesisi, konuklarını samimi atmosferinde lezzet ve kusursuz hizmetiyle buluşturuyor. Dünya’nın “Altın Boynuz dediği Haliç’in hemen kıyısında zarif ve estetik mimarisiyle dikkat çeken tesis, Haliç Tersanesi’ne komşudur. Kasımpaşa Sosyal Tesisi, mimarisiyle, hizmetiyle ve merkezi olmasıyla bambaşka bir güzellik sunuyor. Haliç kıyısındaki muhteşem eserlerini seyredebileceğiniz tesiste adeta bir tarih yolculuğuna çıkacaksınız. Kasımpaşa İskelesi’nin yanı başında yer alan Kasımpaşa Sosyal Tesisi’nin her noktasından martıların ve denizin seyrine doyamayacaksınız.

Küçükçekmece İBB Sosyal Tesisleri

Dünya’nın sayılı su sporlarının yapılacağı, bir cazibe merkezi haline getirilen Küçükçekmece Gölü’nün sahil bandında hizmet veren Küçükçekmece Sosyal Tesisi; kuş cennetinin ve gölün hemen yanı başında olma özelliğiyle huzurun diğer adıdır. Yeşilin her tonunun eşsiz göl manzarası birleştiği doğanın tüm güzelliklerini cömertçe sergilediği Küçükçekmece Sosyal Tesisi, benzersiz ortamıyla İstanbulluları ağırlıyor. Yeşilliklerin gölgesinde huzur ve neşe dolu anların adresi Küçükçekmece Sosyal Tesisi.

Zeytinburnu İBB Sosyal Tesisleri
Derleyen: Burcu KASARCI / İstanbul Ajansı

Galeri
Etiketler:
📆 24 Şubat 2015 Salı 09:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR