MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » İBB’DEN ANLAMLI ETKİNLİK, ÇOCUK VE GENÇLER OMURİLİK FELÇLİLERİ İÇİN KOŞACAK
İBB’DEN ANLAMLI ETKİNLİK, ÇOCUK VE GENÇLER OMURİLİK FELÇLİLERİ İÇİN KOŞACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği işbirliğinde “Yol Arkadaşım Olur Musun?” sloganı ile İstanbul Koşusu düzenlenecek. Yeşilköy Sahili’nde gerçekleştirilecek koşuda 7-17 yaş arası çocuk ve gençler farkındalık oluşturmak için “koşamayanlar için” koşacak.Geçtiğimiz Nisan ayında yetişkinlerin katılımı ile düzenlenen Run TOFD İstanbul Koşusu, 7 Ekim Pazar günü bu kez çocuk ve gençlerin katılımı ile gerçekleştirilecek. Yeşilköy Sahili’nde 2, 3 ve 3,5 kilometrelik parkurlar oluşturulacak. Profesyonel koşu sistemleri (çipli koşu) ile düzenlenecek olan koşuda çocuklar ve gençler omurilik felçlileri ve hareket kısıtlılığı bulunan bireylere yönelik farkındalık oluşturmak için koşacak.

TÜM İSTANBULLULAR DAVETLİ
“Koşamayanlar İçin Koşuyoruz” temasıyla saat 10.00’da başlayacak olan yarışa 500’ün üzerinde çipli koşucu katılacak. Yarışın sonunda ilk 3’e girenlere çeşitli ödüller verilecek. Destek vermek amacıyla koşuya katılmak isteyen İstanbullular da çipsiz olarak koşuya katılabilecek. Ayrıca organizasyonun gerçekleştirileceği alanda koşunun ardından çocuk ve gençler aileleri ile birlikte eğlenme fırsatı bulacak.

📆 05 Ekim 2018 Cuma 22:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR