MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Sağlık, Toplum » İbni Sina Gün Hastanesi’ne Anlamlı Ödül
İbni Sina Gün Hastanesi’ne Anlamlı Ödül

Maltepe’de sağlık sektöründe köklü geçmişiyle hastaların yanı sıra, Küçükyalı başta olmak üzere çeşitli ilçelerdeki vatandaşlara yönelik sağlık, sosyal ve kültürel etkinliklerini sürdüren İbni Sina Gün Hastanesi, yapmış olduğu çalışmalar ile takdirleri toplamaya devam ediyor.

 

 

İbni Sina Gün Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik SULU’ nun “önce sağlık, önce insan” sloganıyla yapmış olduğu hizmetler, 2014 Yılı’nda kamuoyu araştırmaları sonucunda çok başarılı bulunduğu Anadolu Gazetesi’nin 25.Yılı münasebetiyle düzenlemiş olduğu gecede plaket ile tescillenmiş oldu. Maltepe’de Genel Yayın Yönetmenliğini ve imtiyaz sahipliğini Necmettin Sezen’in yürüttüğü Anadolu Gazetesi’nin 25.Kuruluş yıl dönümünde birlik ve beraberlik gecesi Dream Hill Hotel’ de düzenlendi. Düzenlenen geceye Maltepe’nin önemli bürokratları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve yerel basın mensupları katıldı.

 

 

1

 

 

Gece’de İbni Sina Gün Hastanesi adına, Yönetim Kurulu Üyesi Enes AK ve İşletme Müdürü Suat BEKTAŞ, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler birim sorumlusu Serkan ŞİMŞEK katıldı. Gece’de Anadolu Gazetesi adına bir konuşma gerçekleştiren Necmettin SEZEN; 25 Yıl önce çıkmış olduğu bu zorlu yolda, taban gücüyle nasıl gazete dağıttığını ve bugün gelinen noktayı kısa özetle anlattı. Gece’de Kartal Musiki Derneği, Nokta Orkestrası ve yerel sanatçılar konserleriyle renk kattılar. Gece’nin sonuna doğru İbni Sina Gün Hastanesi Maltepe halkına yapmış olduğu sağlık hizmetleri adına “GELECEĞE IŞIK TUTANLAR – SAĞLIK SEKTÖRÜ” kategorisinde ödüle laik görüldü.

 

 

Yönetim Kurulu Başkanımız Tevfik SULU adına verilen ödülü İbni Sina Gün Hastanesi yönetim kurulu üyemiz Enes AK, S.S. Küçükyalı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Genç’ten aldı. Ödül Töreni’nin ardından konserlerle gece sona erdi.

📆 24 Kasım 2014 Pazartesi 11:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR