MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İHYADER Sancaktepe’de

İHYADER Yönetim Kurulu Başkanı Harun Budaklar, proje koordinatörü Yasin Kuru ve Filistin’den gelen Hüseyin Nemir, Muhammed Bedran, Muhammed Ekici ve Süheyb Bedran’dan oluşan heyet Sancaktepe’de bir dizi ziyarette bulundu.
İlk olarak Sancaktepe Belediyesi’ne gelen heyet  Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’i ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Başkan Erdem,  İHYADER’in  yaptığı yardım faaliyetleriyle adından sıkça söz ettirdiğini, bu yardım adreslerinden birinin de yıllardır özgürlük mücadelesi  veren Filistin olduğunu  bu nedenle İHYADER’in buraya yaptığı yardım faaliyetlerinin  ayrı bir anlam kazandığını  ifade etti. 23- 26 Nisan tarihleri arasında İHYADER’in organize edeceği Kudüs seyahatini heyecanla beklediklerini belirtti.

 
İHYADER Başkanı Harun Budaklar İsmail Erdem’e güzel düşüncelerinden  dolayı teşekkür etti.
İHYADER heyeti bu ziyaretin ardından  Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan’ı ziyaret etti. Ziyarette İHYADER Başkanı Harun Budaklar İHYADER’in çalışmaları hakkında bilgi verdi. Budaklar, bağışçıları sayesinde dünyanın her köşesindeki mazlum, magdur ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya gayret ettiklerini belirtti.

 
Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, İHYADER’in güçlü bir şekilde gönüllerde yer ettiğini, hız kesmeden çalıştığını ve bunu büyük mutlulukla takip ettiklerini belirtti ve Filistin’in milletimiz için öneminden bahsetti.
İHYADER heyeti daha sonra Sancaktepe Müftüsü Yusuf Bingöl’ü ve ardından Sancaktepe Aziz Bayraktar Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Sami Sarı’yı ziyaret etti.  Okulu gezerek okul hakkında bilgi aldılar.

📆 11 Nisan 2015 Cumartesi 10:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR