MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ocak 2026
P S Ç P C C P
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » İlçe Başkanımız Haydar Göksoy: “Türkiye Yüzyılı’nı Hep Birlikte İnşa Edeceğiz”
İlçe Başkanımız Haydar Göksoy: “Türkiye Yüzyılı’nı Hep Birlikte İnşa Edeceğiz”

3 Kasım 2002, milletimizin iradesinin yeniden tecelli ettiği, Türkiye’nin istikrar, kalkınma ve hizmet yolculuğunun başladığı tarihtir.

Küresel liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti, “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir.” anlayışıyla Türkiye’ye çağ atlatan eserlerin, reformların ve vizyonun adresi olmuştur.

Bugün 23. yılını geride bırakırken; milletimizin güveni, inancı ve duasıyla her alanda Türkiye’yi büyüten bu büyük yürüyüşün bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

Eser ve hizmet siyasetiyle geçen 23 yılın her anında “önce millet, önce Türkiye” dedik; demeye de devam edeceğiz.

Bu kutlu davaya gönül vermiş tüm teşkilat mensuplarımıza, kurucularımıza, emektarlarımıza ve aziz milletimize şükranlarımızı sunuyorum.

Birlikte yürüdüğümüz bu yolda hedefimiz net: Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa etmek!

📆 03 Kasım 2025 Pazartesi 12:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR