MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » İlker Bakioğlu ,Kartalız” ilkesiyle, gece gündüz demeden Çalışacağız
İlker Bakioğlu ,Kartalız” ilkesiyle, gece gündüz demeden Çalışacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yapan Kartal’ın sevilen ismi İlker Bakioğlu, İlçe Başkanlığında açıklamasını yaptı.
Bakioğlu’nun açıklaması CHP Kartal İlçe Başkanlığında gerçekleşti..Bakioğlu dosyasını İlçe Başkanı Mert Polat’a teslim etti..

Yoğun bir katılım gözlenen aday adaylığı açıklamasında İlker Bakioğlu’nu partililer ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadılar..
Açılış konuşmasını CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat yaptı.Polat ,Bakioğluna başarılar diledi. Mert Polat, açıklamasını yapmak üzere İlker Bakioğlu’nu kürsüye davet etti. Alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan Aday Adayı İlker Bakioğlu,konuşmasına adaylık açıklamasına gelenlere teşekkürü ile başladı. Bakioğlu ,yanına gençleri alarak konuşmasına devam etti .

İşte İlker Bakioğlu’nun aday adaylığı açıklaması..
Cumhuriyet Halk Partisi örgütümüzün Çok kıymetli başkanı ve yönetim kurulu, cumhuriyet halk partisinin çok değerli örgütü, sevgili genç arkadaşlarım, hanımefendiler, beyefendiler, değerli basın emekçisi arkadaşlarım, Kartallı hemşerilerim, dostlarım,  Kurucu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün evine; Cumhuriyet Halk Partisine hoş geldiniz, güç verdiniz, onur verdiniz.
Öncikle bugün 3 Aralık Dünya Engelliler günü, bedensel farklılıkların yaşama dair bir engel oluşturmadığı bir dünya dileyerek tüm engelli vatandaşlarımızın gününü kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirmelerini temenni ediyorum. “Bugün İlce Başkanlığımızda; Kartal Belediye Başkanlığı’na aday adaylık başvurumuzu yapmak için buluştuk.

Yuvamızı kurduğumuz, işimiz ile aşımızı bulduğumuz, acısını, sevincini birlikte yaşadığımız ve 5 yıldır Belediye meclisinde Kartal Halkını temsil etmekten büyük bir onur duyduğum Kartalımıza, daha iyi hizmet etmek için adayım. Önceki dönem belediye başkanım Sayın Altınok Öz’e ve birlikte görev yaptığımız mevcut belediye başkanımız Sayın Gökhan Yüksel’e, Meclis Üyesi arkadaşlarıma verdikleri emek ve hizmetler için ayrıca teşekkür ediyorum. Kartal taşıdığı doğal, kültürel ve tarihi mirasıyla, ülkenin her bölgesinden oluşan insanlarıyla, emek mücadelesindeki önderliğiyle öne çıkan önemli bir yerdir. Bu mirasa özenle sahip çıkmaya ve değerini yükseltmeye kararlılıkla devam edeceğiz. CHP Gençlik Kollarında başlayan siyasi yolculuğum içerisinde büyüklerimden ve sizlerden aldığım siyasi ahlak ve kültür öğretilerinin ışığında Partimizi Kartal’da en iyi şekilde temsil etmek üzere çalışacağımı bilmenizi isterim.

Partililerimizin ve bize güvenenlerin başını öne eğmeden, kimseyi ötekileştirmeden Kartal Halkı ve belediye çalışanlarımızla, emeği ve ekip çalışmasını önceleyen bir değişimi yaşatmak için “sen ben yok  biz varız, hep birlikte Kartalız” ilkesiyle, gece gündüz demeden çalışmayı hedefleyerek yola çıkıyoruz. Bir mutluluğumu paylaşmak istiyorum; Bu süreçte gördük ki, pek çok değerli arkadaşımız meclis üyelikleri için talep açmış, Belediye başkan aday adayı olmuş çok değerli arkadaşlarımız var, bu durumun yaratacağı enerji Partimiz ve demokrasimiz açısından çok değerlidir ve bundan dolayı hepsini kutluyorum, hepsine başarılar diliyorum. Buradan, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e ve Yaptığı başarılı Hizmetlerle kendisiyle gurur duyduğumuz  İstanbul büyükşehir belediye başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na söz veriyoruz: Kartal’da iktidar olmaya devam edeceğiz, Hem büyükşehir belediyesini tekrar kazanacağız, hem de Kartal’dan büyükşehir meclisine daha fazla meclis üyesi göndererek, İBB Meclis çoğunluğunu da kazanacağız. Kıymet Verdiniz Vakit ayırdınız, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ,Hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Yolumuz açık olsun.


ALLAHA EMANET OLUN…  ifadesini kullandı..

📆 04 Aralık 2023 Pazartesi 10:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR