MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » ”İMAMOĞLU, 39 İLÇE ADAY ADAY’I İLE BİR ARAYA GELDİ”
”İMAMOĞLU, 39 İLÇE ADAY ADAY’I İLE BİR ARAYA GELDİ”

 

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu 25 Aralık 2019 salı(Bugün)Sarıyer Belediyesi Yaşar kemal Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda İstanbul’un 39 İlçe Belediye Başkan aday adayları ile bir araya geldi.

CHP istanbul İl Başkan’ı Canan Kaftancıoğlu’nunda katıldığı kahvaltıya İlçe Başkanları, İlçe Kadın Kolları Başkanları İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve İl yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan İmamoğlu ,” İstanbul’un yüzü gülecek, aynı apartmanda ısındığımız,aynı sokakta üşüdüğümüz Vatandaşlarımızla bu Kenti beraber yöneteceğiz.Hoş görü merhamet ve tüm inançlara saygı ile yola çıktık. Mutlu İstanbul sabahlarıda buluşacağız 100 gün kaldı,davetimize katılan tüm Başkan aday adaylarımıza geldikleri için teşekkür eder, onlarla birlikte İstanbul’u ve diğer ilçeleri alacağımızı biliyorum…

Biz CHP’sinin bayrağını onurla ve gururla taşıyan birer neferiz ve Mustafa Kemal’in ilkelerine bağlı olarak Ülkemizin refahına ve yöneteceğimiz Kentlerde yaşayan halkların menfaatine olan ne varsa yapmak için yola çıktık. Geliyoruz”….dedi.

”TOPLANTIYA KARTAL İLÇESİ TAM KADRO KATILDI”

Toplantıya,Kartal belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz,CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi , CHP İstanbul İl İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas,İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyesi Erdoğan Demir, CHP Kartal İstanbul İl başkan yardımcısı Baki Aydöner,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Doç.Dr.Hüsnü Süslü,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Gökhan Yüksel,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Yüksel Çiftçi,CHP Kartal belediye Başkan adaya dayı Ali Turabi Artuç,CHP Kartal belediye Başkan aday dayı Oğuz Aykan,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Ercan Güvenç,CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Harun Özdemir, Kartal belediyesi Kartursaş yönetim kurulu Başkanı Düzgün Çapar,CHP Kartal ilçe kadın kolları başklanı Necla Erdem,CHP Kartal İlçe Gençlik kolları Başkanı Beytullah Yılmaz katıldı.
HABER NURAY YILMAZ

Galeri
📆 25 Aralık 2018 Salı 12:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR