MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » İnşaatçılara yaz boyunca ücretsiz olacak!
İnşaatçılara yaz boyunca ücretsiz olacak!

Markalı konut projelerinin maketini online hale getirerek, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen uygulama, ev sahibi olmayı planlayanlardan büyük ilgi görüyor. 3Dkonut.com verilerine göre, site ziyaretçilerinin, 3 boyutlu hale getirilen proje sayfalarında gezinme süreleri 7-8 dakikaya kadar çıkıyor.

 

“Projeyi müşterisinin ayağına götürüyoruz” diyen 3DKonut.com yöneticisi Aybars Görpe, ilgi üzerine, özellikle yaz tatili döneminde satış ofislerinde zaman harcamak istemeyenlerin daha çok projeyi oturduğu yerden gezebilmesi için, inşaat projelerinin 3 boyutlu modellemesini Eylül ayına kadar ücretsiz yapmaya karar verdiklerini söyledi.

 

Türkiye’de ilk defa hayata geçirilen uygulama ile bugüne kadar bine yakın konut projesini internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen 3DKonut.com, henüz temeli dahi atılmamış projenin, tamamlandığında nasıl bir yaşam alanı sunacağını bugünden görebilmeyi sağlıyor. Site, başta İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük metropollerdeki markalı konut projesi üreten inşaat firmaları ile gayrimenkul sahibi olmak isteyen, fakat projeye ya da satış ofislerine erişim imkanı kısıtlı olan alıcıları 3 boyutlu platformda buluşturuyor.

 

Satış ofisine gitmek yerine, yerinden kalkmadan proje gezme dönemi başladı!

 

Türk girişimi olan 3 boyutlu konut portalında; yapılan modelleme sayesinde inşaat projesine geliş-gidiş yolları, ulaşım alternatifleri, projenin şehir merkezine olan konumu, cazibe merkezlerine yakınlığı, içerisindeki sosyal tesisler, daire tipleri gibi pek çok detay internet üzerinden 3 boyutlu sanal bir tur eşliğinde görülebiliyor. Ayrıca 3DKonut.com sistemine entegre edilen sanal gerçeklik uygulaması Augmented Realty sayesinde, artık dünyanın her yerinden, projenin kat planlarının ve dairelerinin de içinde gezilebiliyor.

📆 23 Temmuz 2015 Perşembe 13:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR