MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Dünyadan, Genel, Manşet, Toplum » İnsan Vakfı’ndan Afganistan ve Mozambik’teki yetimlere iftar sofraları kuruldu!
İnsan Vakfı’ndan Afganistan ve Mozambik’teki yetimlere iftar sofraları kuruldu!

Mazlum Coğrafyalarda iftar sofraları kuruyor!

İnsan Vakfı, Ramazan ayında ‘Paylaş! Sofralar Bereketlensin!’ sloganıyla, muhtaçlara yardım etmeye devam ediyor. İnsan Vakfı, Afrika Afganistan ve Mozambik’te yetim kalmış çocuklar ve mazlum ihtiyaç sahibi aileler için iftar yemeği organize etti.

Ramazan ayının getirdiği güzel duygular hep bir arada yaşandı. Afganistan’da bulunan İMH Anadolu Akif Babalı Yetimhanesinde iftar organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Mozambik’te ise tüm mazlum ve muhtaç köylerde iftar organizasyonumuz gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinlikte yetimler kurulan iftar sofrasında oruç açtılar. Kandilde kurulan iftar sofrasında oruç açan yetimler, iftar sonrası hep beraber el açıp dua ettiler.

“Yeryüzünde umut saçmaya devam edeceğiz”

İnsan Vakfı Başkanı Sinan Aktaş, “Müslümanların yaralarını sarmak onların ihtiyaçlarına koşmak bizim için çok mutluluk verici, değerli gönüllülerimiz ile birlikte yer yüzünde umut saçmaya devam edeceğiz” dedi.

İftar sofrasında oruç açmanın sevincini yaşadıklarını söyleyen ve ramazan kampanyasına destek olarak yetimlerinin yanında olmaya vesile olan tüm bağışçılara teşekkür eden Aktaş, “Paylaş! Sofralar Bereketlensin” sloganıyla yardımlarını sürdüreceklerini belirtti.

İnsan Vakfı, Ramazan ayı boyunca Afganistan ve Mozambik’te yaşayan Müslüman kardeşlerimize ve yetimlere iftar sofraları kurmaya devam edecek.

Galeri
📆 04 Mayıs 2020 Pazartesi 18:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR