MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » İSTANBUL BİLECİKLİLER DERNEĞİNE HİZMET İÇİN ADAYIM
İSTANBUL BİLECİKLİLER DERNEĞİNE HİZMET İÇİN ADAYIM

Yakup Kaya İstanbul Bilecikliler Derneği olağan kongresi için  başkan adaylığını açıkladı.  Yakup Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Bilecikli hemşehrilerim önümüzde bir seçim takvimi var. Bilecikli bir hemşehriniz olarak bu ay içinde yapılacak olan İstanbul Bilecikliler Derneğinin olağan kongresinde başkanlığa talibim.

Bu çıktığımız güzel yolda Bilecik için hep beraber daha güzel projelere imza atmak için tüm Bilecikli hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum. Sizlerin destekleri bizlere güç kuvvet verecektir.

Bilecik, her zaman ve her fırsatta belirttiğimiz gibi, rastgele bir toprak parçası değildir. Bilecik; birlik beraberlik ve kardeşlik hamurunun karıldığı toprakların adıdır. Bilecik; sevgi, hoşgörü tohumlarının atıldığı ve alabildiğine yeşerdiği toprakların adıdır. Bilecik; Milli birliğin, beraberliğinin sağlamlaştığı, geçmişin ve geleceğin buluştuğu yerin adıdır. Bilecik; Dirilişin, kuruluşun ve kurtuluşun beşiği, Şeyh Edebali diyarı Osmanlı Ocağı, Ertuğrul Sancağı, Kayıların Şehridir.” dedi.

Kaya sözlerine şöyle devam etti. İstanbul’da 180 bine yakın Bilecik’li var.  Bürokraside, ticarette, siyasette birbirinden değerli hemşehrilerimiz var. Bir araya gelme noktasında eksiklerimiz var. Konu Bilecik olunca birlikte olmaya bu eksiklikleri önümüzdeki süreçte  gidermeye hazırız. Derneğimiz 30. Yılını geride bıraktık. 11. 11. 2011 yılında başlayan. 11.11. lerin önümüzdeki yıllarda Bilecik ‘in merkezinde, Türkiye’de yaşayan bütün hemşehrilerimizi bir araya toplayarak bir ilke imza atabiliriz. 30 yıl içerisinde birbirinden değerli başkanlarımız dernekte görev aldılar .Bu başkanlarımızdan 2 tanesi rahmetli oldu. Değerli başkanlarımızı rahmet , minnet ve şükranla anıyorum dedi.

HEDEFLERİMİZ

İstanbul Bilecikliler Derneği Folklor ekibi kurmak

İstanbul Bilecikliler Derneğine kendi hizmet binası kazandırmak

Bilecikliler Dernekler Federasyonunu kurmak

Bilecikliler Vakfını kurmak

Galeri
📆 06 Mart 2021 Cumartesi 12:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR