MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » İSTANBUL BİLECİKLİLER DERNEĞİNİ GENEL KURULUNDA BİR İLK YAŞANDI
İSTANBUL BİLECİKLİLER DERNEĞİNİ GENEL KURULUNDA BİR İLK YAŞANDI

İstanbul Bilecikliler Derneği 27/03/2021 Cumartesi günü Genel Kurulunu Yaptı.


Bilecikliler adına sivil toplum faaliyeti yürüten en kapsamlı dernek olan İstanbul Bilecikliler Derneği’n de bir ilk yaşandı.
Derneğimiz gerek süregelen faaliyetleri, gerek üye sayısı ve gerekse tanınırlığı açısından sürekli kabul gören bir dernek oldu. Bileciklilere hizmet kapılarından biri olan derneğin yönetiminde bulunmak her zaman, sivil toplum kuruluşlarıyla ilgili Bilecikli hemşehrilerin isteği birşey olmuştur. Bu nedenlerle de hemşehrilerimiz arasında sürekli olarak derneği yönetme yarışı gündemde kalmış ve yapılan genel kurullarda birden fazla başkan adayıyla seçimler yapılmıştır. Son yapılan genel kurul toplantısında ise bir ilk yaşandı.

Dernek üyelerinin ortaklaşa vardıkları kanaat birlik ve beraberlikten yana oluştu. 27/03/2021 günü yapılacak genel kurul öncesi 4 Başkan adayı 4 ayrı liste ile başkanlık yarışına girme kararı almıştı.
Bu yarışta Faruk Şahin, Oktay Tepe, Yakup Kaya, İsmail Kılıçarslan oluşturdukları ekiple yarışacaklardı. Ekiplerin birbiri ardına yaptıkları görüşme ve toplantılardan sonra bu seçim sonrasında daha fazla birlik ve beraberliğin olması gerektiği kanaati dernek üyeleri arasında da kabul gördü.


Adaylar yaptıkları görüşme sonucunda Faruk Şahin’in tek aday ama birleştirilmiş bir yönetim ve denetim kurulu ile genel kurula katılması konusunda mutabık kaldılar. Bunun üzerine Faruk Şahin tarafından ortak bir yönetim listesi oluşturuldu. 27/03/2021 günü yapılan genel kurul toplantısında yapılan oylama sonucu
İstanbul Bilecikliler Derneği Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu;

Faruk ŞAHİN Yönetim Kurulu Başkanı

Halil ÇAKMAK (Başkan yardımcısı)
Mehmet EFE (Başkan yardımcısı)
Yakup KAYA (Başkan yardımcısı)
İsmail KILIÇARSLAN (Başkan yardımcısı)
Erkan ARISOY (Genel Sekreter)
Yılmaz GÜNAY (Muhasip)
Efrayim CAVAK (Yönetim Kurulu Üyesi)
Yaser ÖZCAN (Yönetim Kurulu Üyesi)
Atilla BAL (Yönetim Kurulu Üyesi)
Taki KAHRAMAN (Yönetim Kurulu Üyesi)
İbrahim ALAN (Yönetim Kurulu Üyesi)
Osman ŞAHİN (Yönetim Kurulu Üyesi)
Mehmet ÖZDEMİR (Yönetim Kurulu Üyesi)
Çetin SÜRER (Yönetim Kurulu Üyesi)

Bülent TÜRKYILMAZ (Denetim Kurulu Üyesi)
Uğur Ali BOZKURT (Denetim Kurulu Üyesi)
Mevlüt LOKA (Denetim Kurulu Üyesi)

Sivil Toplum Kuruluşları konusunda tecrübesi ve birleştirici, bütünleştirici düşünce ve karakteriyle tanınmış olan Faruk Şahin’in diğer başkan adayları tarafından tek aday olarak kabul edilmesi Bilecikliler arasında memnuniyetle karşılanırken, yeni yönetim kurulu tüzük gereğince 3 yıl süre ile görev yapacak. Yüce Allah cc hayırlı kılsın, hayırlara vesile kılsın İnşallah.

Galeri
📆 15 Nisan 2021 Perşembe 11:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR