MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » İSTANBUL TRİATLON AVRUPA KUPASI YARIŞLARI KARTAL’DA YAPILDI
İSTANBUL TRİATLON AVRUPA KUPASI YARIŞLARI KARTAL’DA YAPILDI

İstanbul Triatlon Avrupa Kupası yarışları Kartal sahili Dragos Yelken Kulübü’nün bulunduğu yerde gerçekleştirildi. Uluslararası düzeyde yapılan yarışmaya 20 ülkeden 500’e yakın erkek ve bayan sporcu katıldı.

 

Kartal Belediyesi’nin destek verdiği Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen yarışlara Kartal’dan Hira Spor Kulübü de katıldı. Kartal Belediyesi’nin desteğiyle 6 sporcu yarışlarda yer aldı. Hira Spor Kulübü’nden Ertuğrul Taha Karadağ A 1 minik erkekler kategorisinde 3. olarak madalya alırken, A 2 erkekler kategorisin de de takım halinde 4.lük kazandılar. Kartal’da düzenlenen etkinlikte farklı kategorilerde derece alanlara ödülleri verildi.

 

Başkan Öz, yarışmaya katılan sporcuları tebrik etti

 

Yarışmaya katılan Kartal Hira Spor Kulübü sporcuları ile bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz sporcuları böylesi zor bir sporu başarı ile yapmaları ve bu spora gönül vermelerinden dolayı kutladı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer ve Gülcemal Fidan, Belediye Meclis 2.Başkan Vekili Av. Perihan Sevim, Belediye meclis üyeleri Yücel Süslü, HüseyinTozkoparan, Mehmet Tirgil’de etkinliğe katıldı.


unnamed

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yarış sonrası derece alan sporcuları ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Altınok Öz, “Kartal Belediyesi olarak Kartal’da her branştan spora destek verdiklerini belirterek, “Satranç, dağcılık, yelken gibi bireysel ve ekip sporlarını da içeren branşlara sağladığımız destek ile gençlerin bu alanda başarılarının arttığını görüyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor.” dedi.

 

Kartal ilçesini temsilen Kartal Hira Spor Kulübü’nün katıldığı yarışlarda Kulüp Başkanı ve Antrenör Fuğgan Arık, sporcular Eren Demir(Minikler), Ertuğrul Karadağ(Minikler), Hamza Efe Gürbüz(Minikler), Yusuf Azat Demir(Minikler), Emir Özdemir(Minikler), Emre Cıkıncı ve Muzaffer Dursun yarışlarda yer aldı. Antrenör Fuğgan Arık, “Böyle yarışlar bizler için çok önemli, çok tecrübe ediniyoruz. Önümüzdeki yıllarda başarılarımızı çok üstlere yükselteceğimize inanıyoruz.” dedi.  Kartal Hira Spor Kulübü’nün bünyesinde 18 sporcu bulunuyor. Kulüp bünyesinde Türkiye 3’üncüsü ve Milli takıma aday sporcular var.

 

Galeri
📆 29 Haziran 2015 Pazartesi 10:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR