MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » İTÜ ve CNRS hocalarından Başkan Altınok Öz’e ziyaret
İTÜ ve CNRS hocalarından Başkan Altınok Öz’e ziyaret

İstanbul Teknik Üniversitesi Enerji Enstitüsü Enerji Planlaması ve Yönetimi Anabilim Dalı Doç. Dr. Hatice Sözer ve Fransa Ulusal Bilimsel Araştırma Merkezi (CNRS) Yanma Laboratuarı Direktörü Prof. Dr. İskender Gökalp; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Başkan Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Altınok Öz, “Gelişen ve dönüşen dünyada kentler ve mekânlar büyük dönüşüm içerisinde. Bildiğiniz üzere Kartal’da da büyük bir değişim ve dönüşüm başladı. Böylesi büyük ölçekli dönüşüm içinde binlerce metre kare yüzlerce paydaş ve milyarca lira nasıl yönetilir, nasıl denetlenir, nasıl sürdürülebilir? Tam da bu noktada tüm dinamikleri analizleyen, yürüten ve hatta denetleyen bir model olarak, yapı bilgi modeli yerel yönetim olarak gündemimizdedir. Biz de ilçeyi yöneten yerel yönetim olarak bilgi-birikim ve ekipmanlarımız, ekibimiz ile bu dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Bu dönüşüm ve teknolojik gelişim için büyük bir çaba ve başarı içinde çalışmalarımızı yürütmekteyiz.” dedi. Başkan Altınok Öz ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek misafirlerine teşekkür etti.

İstanbul Teknik Üniversitesi Enerji Enstitüsü Enerji Planlaması ve Yönetim Anabilim Dalı Doç. Dr. Hatice Sözer ve Fransa CNRS Bilimsel Araştırma Merkezi Yanma Laboratuarı Direktörü Prof. Dr. İskender Gökalp, teknik olarak Kartal’da yapılabilecek çalışmalar hakkında Başkan Altınok Öz ile bilgi alışverişinde bulundu. Yerleşim Alanlarının Yenilenmesi, Sıfır Enerji Tüketen Şehirlere Doğru Projesi’nde ortak olarak yer alan Kartal Belediyesi, proje ile yerleşim alanlarında yeni yalıtım ve alternatif enerji kullanım yöntemleriyle enerji verimliliğinin arttırılması konularında bilgiler verdiler. Doç Dr. Hatice Sözer ve Prof. Dr. İskender Gökalp, Kartal’daki başarılı çalışmalarından ve ürettiği projelerden dolayı Başkan Altınok Öz’ü tebrik ettiler.

📆 25 Ağustos 2015 Salı 16:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR