MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » İYİ PARTİ KARTAL 1.YILINI KUTLADI
İYİ PARTİ KARTAL 1.YILINI KUTLADI

Geçtiğimiz yıl yapılan kongre ile Fuat Onbaşılı’nın Başkan seçilmesi ile oluşturulan İlçe Yönetimi 1. yılını kutladılar.


İlçe Başkanlığın da düzenlenen törene Fuat Onbaşılı eşiyle beraber katılırken İlçe yönetimi de törende eksiksiz bir şekilde hazır bulundular…


Çoşkulu oldukları gözlenen Yönetim Kurulu Üyeleri ve Partililer seçildiğimiz ilk günkü heyecanla yolumuza devam edeceğiz sözü verdiler.


İlçe Yönetim Kurulu,Mahalle Birim Başkanları, Kadın kolları ile bir bütünlük sergileyen İYİ Partililer iktidar yolunda ilerlemeye devam ediyoruz ve olası seçimlere her zamankinden daha hazırız dediler.


Kutlamaya,İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, İYİ Parti Teşkilat Başkan’ı Mahmut Kumbar, İYİ Parti Kartal İlçe Başkan yardımcıları ,İYİ Parti Kartal İlçe kadın Kolları ,İYİ Parti Mahalle Birim Başkanları katıldı..


ONBAŞILI İLK GÜNKÜ ÇOŞKU İLE BURADAYIZ VE İÇİMİZDEKİ BU HEYECAN HİÇ BİTMEYECEK


Toplantıda konuşma yapan İlçe Başkan’ı Fuat Onbaşılı İlçe kongremiz üzerinden 1 yıl geçti. O gün kongre salonundaki heyecanımız bugünde aynen devam ediyor. Bir yıl içerisinde Yönetimimle beraber çok güzel işlere imza attık. Kartal’da üye sayımızı arttırdık. ittifak ortaklarımızla uyumlu çalışmalar gerçekleştirdik ve aynı heyecanla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz hepinize çok teşekkür ediyorum dedi.


BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ İKTİDAR YOLUNDA ATACAĞIMIZ ADIMLARIMIZI GÜÇLENDİRECEK

Yönetim kurulu üyeleri ve Teşkilat Başkanları hep bir ağızdan birlik ve beraberliğimiz iktidar yolunda atacağımız adımlarımızı güçlendirecek vurgusu yaptılar…

📆 24 Şubat 2021 Çarşamba 17:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR