MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » “İYİ Parti Kartal İlçe Teşkilatı Kartal Halkı ile Buluştu “
“İYİ Parti Kartal İlçe Teşkilatı Kartal Halkı ile Buluştu “

“İYİ Partiden eş zamanlı saha programı “

“İYİ PARTİ KARTAL’DAN SAHA ÇIKARMASI”

İYİ Parti Kartal İlçe teşkilatı bugün Kartal’da bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

“İYİ PARTİ KARTAL İLÇE SAHAYA İNDİ “

Kartal İYİ Parti İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı ve yönetim kurulu üyeleri saat :13:00’da başlayan programlarını saat:17:00’00’danoktaladı .
İYİ Parti Kartal Belediye Meclis üyelerinden İbrahim Yıldırım Ateş,Mukadder Gürcan’ın eşlik ettiği program İlçe binasında başladı .

“İYİ PARTİ KARTAL İLÇE BİNASINDA ÜYELERLE BULUŞMA”

İlk olarak İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyelerinden Emine Küçükali ve Hasan Toktaş ,İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, İYİ Parti Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri Mukadder Gürcan ve İbrahim Yıldırım Ateş’in katılımlarıyla İlçe binasında üyeler ile buluşuldu.Üyelerin düşünceleri ve önerileri alındı.

“ORHANTEPE MAHALLESİNE ZİYARET”
İYİ Parti olarak 39 ılçede eş zamanlı olarak yapılan etkinlik,Kartal ilçesinde oldukça verimli geçti.
Orhantepe mahalle muhtarı Zeki Dağı ziyaret edilerek ,Mahallenin kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler alındı.

“KARTAL CEM EVİ VAKFINA ZİYARET”
İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı ve beraberindeki heyet ,Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.Selami Sarıtaş ve yönetim kurulu üyeleri karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi sonrasında birlik ve beraberlik mesajı niteliğinde çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret sonlandırıldı .

“AKER BLOKLARI SAKİNLERİNİN SORUNLARI DİNLENDİ “

Kartal Esentepe Aker Blokları site yöneticileri ve sakinleri ile bir araya gelen İyi Parti Kartal İlçe teşkilatı bölgede yaşanılan sorunlar ve sıkıntıları dinleyerek gerekli çözüm odaklı gerekli notlar alındı .

BAŞKAN FUAT ONBAŞILI :TEK ÇÖZÜM İYİ PARTİ’DE

Programda kısa bir konuşma yapan İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, çok iyi yapılandıklarını, çalışmaları ve halkın teveccühünün hızla ortaya çıkmaya başladığını belirterek, “Yılların birikimi ve tepkisi ile vatandaşlar ortaya çıkmaya başladı ve bugün hiç çekinmeden, fikirlerini söyleyerek yanımızda yer alıyorlar. Düne kadar gönüllerinde bize yer verenler artık tek çözüm olarak gördükleri İYİ Parti’de üye olarak, aktif çalışma ile yer almak istiyorlar” dedi. Onbaşılı,Genel Başkanımız Meral Akşener’ in öncülüğünde başlatılan Halkla buluşmamız devam edecek ifadesine yer verdi.Onbaşılı sözlerini şu sözlerle tamamladı .Bugun yapılan ziyaretlerimizde bir kez daha gördük ki hem esnafın hem ilçe halkının İYİ Partiye ilgisi oldukça fazla

İnsanlar İyi Parti üyeliği ve gönüllülüğü konusunda çok istekliler.

Bizde bu ilginin gün geçtikçe artacağına olan inancımızla Milletin bize olan çağrısına tepkisiz kalmayacağız ve saha çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz ifadesine yer verdi.

📆 19 Haziran 2021 Cumartesi 23:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR