MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Adalar, Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » İYİ PARTİ KARTAL ŞEHİTLER VE GAZİLER DERNEĞİ İLE İFTARDA BULUŞTU
İYİ PARTİ KARTAL ŞEHİTLER VE GAZİLER DERNEĞİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Kartal Belediyesi Büyük Ada tesislerinde düzenlenen iftar İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı ve Şehit ve Gaziler Derneğini bir araya getirdi.

 

İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mukadder Gürcan ve Yönetiminin ev sahipliği yaptığı yemeğe katılım oldukça fazla oldu.

İftarda bir konuşma yapan İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yıldırım Ateş katılan konuklara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Başta Kartal Belediye Başkanı Op.Dr Altınok ö olmak üzere iftarımıza destek verern tüm konuklarımıza teşekkür ederim. Müstakbel Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener hanımefendinin başlatmış olduğu hareketle yola çıktık.Kısa zamanda Türkiyenın dört bir yanından bu harekete inanarak bilerek katılanların sayısı milyonları aştı.

Kartal iyilik hareketini çok sevdi ve bizlerde onları çok seviyoruz hep beraber el birliği ile, kader birliği ile Ülkemizi daha aydınlık günlere taşıyacağız dedi ve son olarak da beraber iftar düzenledikleri Şehit ve Gazi ailelerine katılımları için teşekkür etti ve terörle mücadele konusunda ellerini yapacaklarını hem partisi adına ve hemde kendi adına söz verdi ve eğer bir gün bu yoldan dönersem sizlerin huzurunda söz veriyorum partimden istifa edeceğim dedi ve sözlerini noktaladı.

İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mukadder Gürcan Kartal Belediye Başkan’ı Op.Dr.Altınok Öz’ün eşi Feray Öz’e bir plaket takdim etti. Feray Hanımda teşekkür ederek bu plaketi Başkan’ım Altınok Öz adına alıyorum dedi.

İftara katılanlar arasında Kartal Belediye Başkan’ı Op.Dr Altınok Öz’ün eşi Feray Öz, Kartal Cem Evi Başkan’ı ve Yönetimi,CHP Kartal İlçe Yöneticileri ve mahalle birim başkanları,Kartal Demokratlar Birliği Başkan’ı Sedat Özkanb ve Yönetimi,İYİ Parti Kartral İlçe Başkan Yardımcısı Mukadder Gürcan ve yönetimi,İYİ Parti 1. Bölge Milletvekili adayları ,Şehit aileieri ve Gaziler Derneği Bşakn’ı ve yönetimi ve şehitr ve gazi aileleri ve bir çok konuk katıldı.
Kartal Belediye Din görevlisi Vedat Hoca’nın Kuran ziyafetide konuklardan büyük beğeni aldı.

Galeri
📆 04 Haziran 2018 Pazartesi 17:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR