MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » İYİ Parti’de 100 Yeni Üyeye Rozet Töreni Düzenlendi
İYİ Parti’de 100 Yeni Üyeye Rozet Töreni Düzenlendi

İYİ Parti Kartal’da “Cesur hareketi Büyüyor”

İYİ Parti’de 100 Yeni Üyeye Rozet Töreni Düzenlendi

İYİ Parti Kartal’da cesur hareketi gün geçtikçe büyüyor…

Didim AK Parti'de 26 Yeni Üyeye Rozet Töreni Düzenlendi

İYİ Parti Kartal  İlçe teşkilatının yeni yönetim kurulunun göreve başlamasının ardından yapılan üye çalışmaları kapsamında partiye üye olan 100 kişi için rozet takma töreni düzenlendi.Yoğun ilginin gözlendiği programa İYİ Partiye gönül vermiş bir çok davetli katıldı…

Uğurmumcu Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen rozet törenine , İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Burak Akburak, İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı , Meclis Üyeleri Mukadder Gürcan, İbrahim Yıldırım Ateş, İYİ Parti Kartal Basın İletişim Başkanı İbrahim Yılmam ,Kartal İYİ Parti Kalkındırma Politikaları Başkanı Bülent Akbaba ve bir çok davetli katıldı.

Programda İYİ Parti Kartal İlçe Teşkilatı hazır bulundu.

Rozet takma töreninde konuşan İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı “Bugünkü programımız bizler için çok değerli ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile başlattığımız üye çalışmamız güçlü bir şekilde devam ediyor. Kısa sürede partiye gönül vermiş arkadaşlarımızın üyelikleri yapıldı.Bugünde onlara rozet takarak İYİ Parti ailesine katılacaklar .Bu katılımlarla partimiz daha da büyüyecek. Yeni katılan arkadaşlarımızla büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha dile getireceğiz.” dedi.

Ardından rozet takma törenine geçildi. İYİ Partiye yeni üye olanlara İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu,İYİ Parti Genel Başkan yardımcıları,İYİ Parti Milletvekillleri ,İYİ Parti İlçe Başkanları yöneticileri, ve Belediye meclis üyeleri tarafından rozetleri takıldı.

📆 23 Ekim 2020 Cuma 23:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR