MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » İYİ Parti’de 3. Kuruluş Yılı kutlamaları
İYİ Parti’de 3. Kuruluş Yılı kutlamaları

TÜRKOĞLU: HEDEFİMİZ YERELDE
VE GENELDE İKTİDAR OLMAKTIR

25 Ekim 2017’de kurulan İYİ Parti 3. yaşını kutluyor. Bursa İl Teşkilatları adına Atatürk Anıtı’nda yarın saat 12.00’de çelenk sunum töreni gerçekleştireceklerini belirten İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Asıl kutlamamızı 31 Ekim’de, partimize katılan yeni üyelerimizle birlikte yapacağız” dedi.

İYİ Parti’nin 3 yıl önce çok büyük emeklerle kurulduğunu ve akla hayale gelmeyecek engellemelerle karşılaştığını vurgulayan Türkoğlu, “Çok şükür ki hepsini tek tek aşarak bugünlere geldik. Geride kalan süreç, partimize yapılan asılsız suçlamalar nedeniyle adeta ‘ne olmadığımızı’ anlatmakla geçti” dedi.

TÜRKİYE İYİ OLACAK.
Türkiye’de insanların her şeyin farkında olduğunu ifade eden İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu şunları söyledi:


“Milletimiz artık İYİ Parti’yi çok iyi tanıyor ve her geçen gün daha da artan oranda teveccüh gösteriyor. Bizler de bütün enerjimizi, bundan böyle genelde Türkiye’yi ve özelde de Bursa’yı nasıl yöneteceğimizi anlatmaya, dolayısıyla plan ve projelerimizin konuşulmasına harcıyoruz. İYİ Parti, ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemde, milletimizin geçim derdine düştüğü bu sıkıntılı günlerde, vatandaşımızın yöneleceği tek adres, tutunacağı tek daldır. Bursa İl Teşkilatları olarak her daim alanda, milletimizin yaşadığı her sorunda sahada oluyoruz, bundan böyle de olmaya devam edeceğiz.

Halkımız nerede hangi sorunu yaşıyorsa unutulmasın ki bizler oradayız. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde 3. Gurur Yılı’nı geride bırakan Cesurlar Hareketi İYİ Parti’nin her bir yürekli neferini, bu kutlu davaya olan anlamlı katkıları nedeniyle gönülden kutluyorum. Başta  Genel Başkanımız ve kurucularımız olmak üzere; emek veren, değer katan tüm mücadele arkadaşlarımıza; İYİ Parti’nin kuruluşunda çok önemli bir rol üstlenen Bursamızdan selam olsun. Hep birlikte nice başarılı yılları kutlayacağımıza yürekten inanıyorum.”

📆 24 Ekim 2020 Cumartesi 20:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR