MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » İYİ PARTİ;GÖKHAN YÜKSEL ADAYIMIZDIR…
İYİ PARTİ;GÖKHAN YÜKSEL ADAYIMIZDIR…

GÖKHAN YÜKSEL’DEN İYİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

CHP Kartal Belediye Başkan adaylığı açıklanan Gökhan YÜKSEL çalışmalarına başladı. 30 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 17.00’da CHP Kartal İlçe Başkanlığında Partililere seslenen Yüksel Seçim startını verdi.
31 Ocak 2019 perşembe günü İYİ Parti İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştiren Gökhan Yükseli İYİ Parti İlçe Başkan’ı Bünyamin Balta ve İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı,İYİ Parti Kartal İlçe Başkan yardımcısı Mukadder Gürcan ve partililer karşıladı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Gökhan Yüksel’e CHP Kartal İlçe Başkan’ı Muammer Çelebi ve yöneticilerde eşlik etti.


BÜNYAMİN BALTA; CHP İLE KURUMSAL BİR İTTİFAK İLİŞKİMİZ VAR ADAYIMIZI DESTEKLİYORUZ

İyi Parti İlçe Başkan’ı Bünyamin Balta Partilerimizin aldığı ittifak kararı doğrultusunda üzerimize düşeni yapacağız ve CHP’nin Kartal adayı olarak açıklanan Gökhan Yüksel’i destekleyip seçimlerde beraber çalışacağız. Son gÜnlerde Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’inde adının karıştığı gazete haberleri doğru değildir ve biz İYİ Parti olarak çıkan adayımıza sahip çıkacağız. Sayın Genel Başkanımız kesinlikle çıkan aday hakkında olumsuz yorum yapmamıştır, bu açıklamamı da İl Başkan Yardımcımızdan aldığım Genel merkez bilgileri doğrultusunda yapıyorum.Bundan daha net bir açıklama olamaz sanırım dedi.


İYİ PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI RUŞEN IŞIK; GENEL BAŞKANIMIZIN BÖYLE BİR SÖYLEMİ YOKTUR, KARTAL ADAYIMIZA TAM DESTEK.


İyi Parti İstanbul İl Başkan yardımcısı Ruşen Işık Basında çıkan haberleri duyar duymaz Genel Merkezimizle irtibata geçip haberin doğruluğunu sordum ve Kartal ziyareti yapacağımı müdahele etmemiz gereken bir olup olmadığını sordum ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını bizzat Genel Merkezimizden aldım.


İlçe Başkanımızın yaptığı açıklamara bende evet diyorum ve seçimlerde CHP Kartal Belediye Başkan adayı ile çalışacağız…dedi.

Ziyaret sonrasında iki parti seçim startını bir an önce verip seçimlerde Kartal’ı alacaklarını dile getirdiler, sıcak bir ortamda iSTANBUL34GAZETESİ olarak bizde eşlik ettik.
Gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verilirken ,ziyaret çekilen fotoğraflarla son buldu.

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 31 Ocak 2019 Perşembe 14:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR