
Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Burhan Öztürk ve Bosna Hersek Travnik Elçi İbrahim Paşa Medresesi Okul Müdürü Cevdet Sosiç ile medrese öğretmenleri Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Burhan Öztürk ve Bosna Hersek Travnik Elçi İbrahim Paşa Medresesi Okul Müdürü Cevdet Sosiç ile beraberindeki medrese öğretmenlerini makamında ağırladı. Bosna Hersek’te Stari Grad ve Fojnica olmak üzere iki kardeş şehri bulunan ve Bosna’yla ilişkilerini her zaman canlı tutan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, misafirlerine Bosna’da, belediye tarafından yapılan etkinlikleri, aşure ve iftar programlarını anlattı. 2014’te belediye tarafından Bosna Hersek’te yapılan ve Travnik Elçi İbrahim Paşa Medresesi’nde de etkinlikler gerçekleştirilen ebru çalıştayından da bahsedilen ziyarette, Başkan Hasan Can “Ben de Bosnalıyım” diyerek sahip olduğu Bosna Berat Nişanı’nı ziyaretçilerine gösterdi.
Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Burhan Öztürk ve Bosna Hersek Travnik Elçi İbrahim Paşa Medresesi Okul Müdürü Cevdet Sosiç ile medrese öğretmenleri Başkan Hasan Can’a çiçek ve Bosna’yı temsil eden bakır işlemeli bir tablo hediye ettiler. Başkan Hasan Can ise ziyaretçilerine Ümraniye Belediyesi Meslek Edinme Kursu hocaları tarafından yapılan altın yaldızlı Ayetel Kürsî tablosu ile ebru işlemeli örtü takımı hediye etti.

Bir yanıt yazın