MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Kadıköy, Manşet, Toplum » Kadıköy Parklarında Yaz Keyfi Başlıyor
Kadıköy Parklarında Yaz Keyfi Başlıyor

Kadıköy Parklarında Yaz Keyfi

 

Kadıköy parklarında yıldızlar altında sinema, müzik ve gösteri ile neşeli günler başlıyor.

 

 

Mısır, pamuk şeker, plastik sandalye, minder… Biraz gözyaşı, bol kahkaha, nostalji, özlem…  Kadıköy parklarına yıldızlar altında neşeli günler geliyor.  Geçtiğimiz yaz Kadıköy Parklarında yaşanan yıldızlar altında sinema keyfi bu yıl müzik, geleneksel sahne sanatları ve elbette yine sinema ile zenginleşti.

 

Kadıköy Belediyesi tarafından hazırlanan “Kadıköy’de Yaz Keyfi” etkinlikleri tüm Kadıköylüleri parklara çağırıyor. Geleneksel sahne sanatlarından, konserlere ve vizyon filmlerine Kadıköylüler yaz akşamlarını parklarda neşeyle geçirecekler.

 

22 Haziran’da başlayacak “Kadıköy’de Yaz Keyfi”  etkinlikleri Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri 6 parkta gerçekleşecek ve üç hafta sürecek. Pazartesi günleri Karagöz- Hacivat’dan, Aşuk- Maşuk’a, Kukla Gösterileri ve Meddah Oyunlarına geleneksel sahne sanatlarının sergileneceği park etkinliklerinde Çarşamba akşamları ise sahne müzik gruplarının olacak.Her akşam 21:30’da başlayacak etkinliklerde  Cuma ve Cumartesi akşamları ise vizyon filmleri gösterilecek. Aşk Tesadüfleri Sever, Deliha, Bana Masal Anlatma, Mandıra Filozofu İstanbul, Kocan Kadar Konuş, Patron Mutlu Son İstiyor gibi beğenilen filmler seyirciyle buluşacak.

 

3 hafta boyunca yıldızlar altında neşeli saatlerin geçirileceği parklar ise şöyle: Doğa Parkı, Moda Parkı, Ali İsmail Korkmaz Parkı, Koşuyolu Mahalle Evi, Kadıköy Akademi Bahçesi, Kriton Curi Parkı

📆 19 Haziran 2015 Cuma 10:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR