MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kadıköy, Manşet, Toplum » KADIKÖY’DE YAZ OKULLARINDA HEM SPOR HEM EĞLENCE DEVAM EDİYOR
KADIKÖY’DE YAZ OKULLARINDA HEM SPOR HEM EĞLENCE DEVAM EDİYOR

Kadıköylü çocukların yoğun katılım gösterdiği yaz okulları 4 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek. Çocuklar, spor ve eğlenceyle dolu bir yaz tatili geçiriyorlar.

Yaz mevsiminin sonları yaklaşırken, Kadıköy Belediyesi’nin Haziran ayından bu yana düzenlediği yaz okullarının da ortalarına gelindi. Uzun yaz tatilini, Kadıköy Belediyesi’nin ücretsiz düzenlediği yaz okullarıyla renklendiren Kadıköylü çocuklar; Badminton, Basketbol, Boks, Futbol, Judo, Tenis, Voleybol, Yüzme, Satranç, Oyunlu Jimnastik ve Yaratıcı Drama gibi branşlara katılarak dolu dolu bir yaz geçirirken aynı zamanda spor bilgisi öğreniyorlar.
8 BRANŞTA YAZ OKULU

Kadıköy Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Kadıköy İlçe Spor Müdürlüğü, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi birlikteliğiyle 2015 yazında düzenlediği yaz okulları çocukların büyük ilgisiyle devam ediyor. 22 Haziranda başlayan yaz okulu programına Kadıköy genelinden toplam bin 600 öğrencinin kayıt olduğu bildirildi. Sekizinci haftası tamamlanan yaz okulu 4 Eylül 2015 tarihinde sona erecek. Tüm branşlarda dersler hafta içi günlerde Caferağa Spor Salonu, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Spor Salonu, Demirkol Spor Kulübü, Kadıköy Belediyesi Kalamış Gençlik Merkezi, Üsküdar Burhan Felek Yüzme Havuzu’nda devam ediyor.


kadikoyde-yaz-okullarinda-hem-spor-hem-eglence-devam-ediyor1

Yaz okuluna katılan çocuklar, güzel ve faydalı vakit geçirdikleri için hallerinden memnun. Yaz tatillerinin yaz okuluyla beraber çok güzel geçtiğini belirten çocuklar, yeni arkadaşlarda edindiklerini söylüyor.
Veliler de Kadıköy Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Kadıköy İlçe Spor Müdürlüğü, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi birlikteliğiyle düzenlenen ücretsiz yaz okullarından memnuniyetlerini dile getirdiler. Veliler, “çocuklarımız yaz okuluna gelmek için çok hevesli, öğretmenlerini çok seviyorlar. Aldıkları eğitimin faydasını görüyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Galeri
📆 19 Ağustos 2015 Çarşamba 15:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR