MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » KADINLAR OLMASA ….!!!
KADINLAR OLMASA ….!!!

 Bir toplumda kadınlar anne, kadınlar eş, kadınlar günlük hayatımızda karşılaştığımız birçok soruna çözüm üretebilen eşsiz varlıklardır.

Kadınlar yapıları gereği fedakâr ve güçlü bir özelliğe sahiptir. Pek çok erkeğin yapamayacağı bir işi bir kadın tek başına azim ve kararlılığı ile yerine getirebilir.

 

Toplumumuzda kadınlara gerekli değerin verilmiyor olması çok acı bir gerçek. Çünkü kadınlar aslında baş tacı edilmesi gereken varlıklardır. Kadınlar fiziksel olarak çok güçlü olmasalar da manevi olarak bizleri ayakta tutan, tüm ihtiyaçlarımızı karşılayan kişilerdir. Kadınlar duygusaldır, vicdanlıdır, fedakârdır…

Kadınlar insan olmanın gerektirdiği pek çok erdeme doğuştan sahip olarak dünyaya gelmiş olan canlılardır. Bu nedenle kadınlara her zaman gerekli değer verilmeli ve deyim yerindeyse hepsi el üstünde tutulmalıdır. Kadınların çalıştırılmaması, şiddet görmesi, aşağılanması geri kalmış ülkelerde sıkça görülen durumlardır. Bir ülkenin hukuk kurallarının ve devlet yapısının düzgünlüğü kadınlara verilen değerle de ölçülebilir. Kadın ve erkek eşittir. Bu nedenle kadınların hakları kısıtlanmadan onlara her türlü imkândan faydalanma hakkı verilmelidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi,” “Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”.

 

 

📆 18 Ocak 2018 Perşembe 12:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR