MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KAPADOKYA KARTAL HOTEL RAMAZAN BAYRAMINA HAZIR
KAPADOKYA KARTAL HOTEL RAMAZAN BAYRAMINA HAZIR

Kartal Belediyesi tarafından 2013 Ağustos’unda açılan ve kısa sürede turizmin, seminer ve kongrelerin aranan mekanı haline gelen Kapadokya Kartal Hotel’de, Ramazan Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Ramazan Bayramında da konuklarını ağırlamak için özenle hazırlanan Kapadokya Kartal Hotel, yoğun bir yaz dönemi geçiriyor.  

 

 

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde bulunan 86 odalı Kapadokya Kartal Hotel, oda kahvaltı ve yarım pansiyon şeklinde hizmet vererek Kartallı misafirlerinin yanı sıra 1 yıldır Avrupa ve Uzak Doğu’dan gelen misafirlere de ev sahipliği yapıyor. Kapadokya Kartal Hotel, bölgenin turizm sezonu olan İlkbaharda %90 doluluk oranına ulaşırken sezon dışı sayılan yaz mevsiminde dahi Haziran’ın başından bu yana 2 bin 489 kişiyi ağırladı.

unnamed (2)

350 kişi kapasiteli kapalı restaurantı, 500 kişi kapasiteli teras restaurantı, pastanesi, barı, marketi, kütüphanesi, toplantı odaları, açık yüzme havuzu, açık otopark ve yürüyüş alanları ile hizmet veren Kapadokya Kartal Hotel, yerli turistlerin tercih ettiği, özellikle Kartal-Kapadokya arasında bir kültür köprüsü olmasının yanı sıra yabancı turistlerin de gözdesi oldu. Avrupalı ve Uzakdoğulu turistlerin uğrak yeri haline gelen Kapadokya Kartal Hotel, hem konumu, hem konforu, hem de müşteri memnuniyetiyle, açıldığı günden bu yana konuklarının beğenisini kazandı. 1 yıl içinde turizm acenteleri için aranan bir otel konumuna gelen Kapadokya Kartal Hotel, kültürlerarası bir uygarlığa tanıklık etmeye devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, Kartal’a gelir getirecek bir tesis olması ve iki kent arasında kültür köprüsü olması amacıyla hizmete açtığı Kapadokya Kartal Hotel, özellikle Kartallılara çeşitli ayrıcalıklar sunuyor. Kartallılar, Kapadokya Kartal Hotel’den özel indirimler ile faydalanabiliyorlar.

 

 

“ Tüm Kartallıları Kapadokya Kartal Hotel’e Bekliyoruz”

 

Kapadokya Kartal Hotel’in 1 yılda geldiği noktayı değerlendiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “ Osmanlı Devletinin kurucusu Osman bey’in hem kayınpederi, hem de hocası olan Şeyh Edebali buralıdır. Bektaşilik felsefesine uygun olarak yetişmiştir. Burayı geçtikten sonra sol tarafta Aksaray diye bir yazı vardır. Orada da Yunus Emre diye bir tabela vardır. Ahilik felsefesinin yaratıcısı da oradadır.

 

 

Bu alanı, bu felsefeyi, kardeşlik mesajları veren felsefeyi Kartallılarla tanıştırmak için ve kurumsal kimliğimizi yaratmamız açısından bu tesisi açtık. Şimdi geldiğimiz noktada görüyoruz ki Kartallılar, Kapadokya Kartal Hotel’in Kartallılara sunduğu avantajlardan faydalanarak bölgeyi ziyaret ediyorlar ve buradan memnun ayrılıyorlar.

 

 

Tüm Kartallıları tesisimizde ağırlamak istiyoruz. Tesisimiz, açıldığı günden bu yana yerli yabanı misafirlerinden, seyahat acentelerinden ve Kartallılardan tam not aldı. Ayrıca kurumsal toplantılar, kongreler ve seminerler için de aranan bir merkez haline geldi” dedi.

 

Galeri
📆 24 Temmuz 2014 Perşembe 15:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR