MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KAPADOKYA KARTAL HOTEL SİYASETİN İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR
KAPADOKYA KARTAL HOTEL SİYASETİN İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Kartal Belediyesi’nin sosyal tesisi Kapadokya Kartal Hotel siyaset dünyasının ilgi odağı haline geldi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Başkanları Kapadokya Kartal Hotel’de bir araya geldi.

 

Bu yıl Amasya İl Başkanı Hüseyin Duran’ın organizasyonu ile gerçekleştirilen programda il başkanları Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün konuğu oldular. İl Başkanları toplantısına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, çok sayıda CHP Milletvekili, Parti Meclis üyesi ve elliye yakın İl Başkanı katıldı.

Seyahat acentalarının ve turizm sektörünün gözde tesislerinden biri olan Kapadokya Kartal Hotel siyasilerden de tam not aldı. Hotel’in konumu ve hizmetiyle bölgede bir ayrıcalık yarattığına dikkat çeken siyasiler otelin yapımında ve hizmete açılmasında emeği geçen Başkan Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ettiler. Kapadokya Kartal Hotel’de gelişen siyasi olayları ve nasıl hareket etmeleri gerektiğini görüşmek üzere toplanan İl Başkanları, siyasi gelişmeleri tartışarak durum değerlendirmesinde bulundular.

Örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, hotelin konumu ve hizmetiyle bölgede bir ayrıcalık yarattığına dikkat çekerek, hotelin yapımında ve hizmete açılmasında emeği geçen Başkan Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti. Bingöl, hem turizm hem de kültür gezileri açısından zengin olan bölgeye böyle güzel bir hotelin değer kattığını belirterek, “Bu hotel bölge turizmine çok büyük hizmet veriyor. Ayrıca bu hotel sayesinde 3 yıldır burada buluşmamızı, kaynaşmamızı, tanışmamızı sağlayan çok değerli Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e tüm İl Başkanlarım adına çok teşekkür ediyorum.” dedi. Ayrıca daha sonra söz alan il başkanları da böyle güzel bir tesisi bölgeye kazandırdığı ve Türkiye turizmine katkıda bulunduğu için ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; “Ben Nevşehirliyim, bu yörenin çocuğuyum. 1969 da partimizin gençlik kollarında başladığım siyasi yolculuğum memuriyetimden sonra verdiğim aranın ardından 19 Mayıs 2003’de Türkiye’nin bugünkü durumunu o günkü Sayın Genel Başkan Deniz Baykal’a anlattım ve Kartal’da 16 yıl genel cerrah olarak çalışmanın verdiği avantajı partime sunmak istedim. 2004 de aday olmadık. -2009’da adaysın- dediler ve belediye başkanı olduk. 2014’te belki bugün burada olmayacaktık ama Tekin bey ve arkadaşlarının dik durmasıyla bugün buradayız, huzurunuzda bir kez Tekin bey’e teşekkür etmek istiyorum. Sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum, ben her ay ayın ilk cumartesi muhtarlarla toplantı yapıyorum. Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin bey milli görüşçüdür. Nevşehir Belediye Başkanından randevu alamıyor, biz Karaman, Kastamonu ve Nevşehir muhtarlarını Büyükada Tesislerimizde ağırladığımızda bunları duydum. Gece 12 de onlarla yattım, sabah 06 da onlarla kalktım ve o muhtarımız, muhtarlara bu kadar yardım eden bir belediye başkanı var. Biz bu adamları niye desteklemiyoruz, bu CHP’lileri niye desteklemiyoruz diye kendi muhtar arkadaşlarına söyledi. Geçen kış Erzurum’daydım Erzurum da bir belediyemiz var Çad Belediyesi. 37 tane muhtarı Kartal’a geldi ve CHP’li belediyelerin hizmetlerini yerinde gördü. Bilhassa doğuda ve güneydoğuda görev yapan il başkanı arkadaşlara şunu söylemek istiyorum, sizlerden eğer bir istek gelirse sizlerin de muhtarlarını ağırlayarak bizlerin belediye olarak hizmetlerini yerinde görmüş olurlar. Türkiye ayakta kalacaksa, Türkiye laik sosyal bir devlet olacaksa bu ancak CHP sayesinde olur. CHP’nin güçlü olması sizlerin güçlü olması sayesinde olacaktır. Bu dileklerimle Kartal halkı adına sizlere katıldığınız için teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.


kapadokya-kartal-hotel1

Toplantının ardından akşam yemeğinde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz ile bir araya gelen İl Başkanları yemekte Kartal Belediyesi THM sanatçısı Özgür Doğan’ın söylediği Âşık Mahsuni Şerif ve Neşat Ertaş ağırlıklı yöreye ait anlam yüklü türküleri dinlediler. Ertesi gün Hacı Bektaş-ı Veli’yi anma töreni ve kültür-sanat etkinliklerine katılmak üzere Hacıbektaş’a doğru yola çıkan İl Başkanları Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Hırka Dağı’ndaki ceviz ve bağ evini de ziyaret ettiler.

Galeri
📆 18 Ağustos 2015 Salı 12:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR