MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Karaismailoğlu, bugüne kadar hiç bir ayrım yapmadım
Karaismailoğlu, bugüne kadar hiç bir ayrım yapmadım

AK Partili ve Kartallı hayırsever İş adamı Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu AK Parti’nin Türkiye’nin her ilçesinde ciddi bir oy potansiyeline sahip olduğunun altını çizdi.

 

Sağlık ve ilaç sektörünün Türkiye genelinde, önde gelen sektörü içersinde seçkin bir yeri olduğu belirtilen Anadolu İlaç Firmasının sahibi ve Haziran ayı içersinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerde aday adayı olacağı siyasi kulislerde dillendirilen AK Partili Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu, “ AK Partinin Türkiye’nin her ilinde, her ilçesinde ciddi bir oyu var. Ben şahsım olarak ta bu oya oy katacağıma inanıyorum. Bende Kartal’ın ağabeysiyim” ifadesini kullandı.
CİDDİ KATKIM OLACAK
Karaismailoğlu şöyle devam etti: “ Kartal’lıların tamamı bana “ Abdurrahman ağabey” der bugüne kadar hiç insan ayırımı yapmadan ettiğim Deontoloji yeminiyle sağlıkçığım ve Eczacıyım. Deontoloji yeminine sağdık kalarak dil, din, ırk, yöre ve messeb ayırımı yapmadan bir hizmet verdim. Bu hizmet dolayısıyla Kartal halkı da beni bağrına bastı. Sağcısı, solcusu, güneylisi, kuzeylisi ve batılısı hepsi beni çok sevdi bu sevgiyi görüyorum gittiğim her yerde ve ortamda bu sevgiyi sergiliyorlar. Dolayısıyla AK Partinin mevcut olan ciddi oy potansiyeline çok ciddi bir oy potansiyeli katacağıma inanıyorum” diye konuştu.
KARTAL’IN GENÇLERİNE İŞ İMKÂNI SAĞLAYACAĞIM


karaismaioglu-akparti1

Kartal ve bölgesinde fakir fukara garip guruba babası diye tanınan Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu,“ Bunu sokağa çıktığınızda görebilirsiniz Cevizli’lideki sahibi olduğum Anadolu Eczanesinin karşısındaki ve ya yakınında ki bir dükkânda oturduğunuzda halkın ilgisini orada göreceksiniz. Bunu Kartal’ın Mahalle Muhtarlarını gezerek görebilirsiniz. Bunu Kartal Sivil Toplum Kuruluşlarını gezerek görebilirsiniz. Cevizli’de, Karlıktepe’de, Esentepe de ve Kartal Meydanında görebilirsiniz. Bana gösterilen büyük ilgi ve büyük sevgi sadece bununla sınırlı değil. Türkiye ‘de yaklaşık olarak 24 bin Eczane var. 24 bin Eczacının sevgisine her zaman muhatap olduk. Onların sınırsız ilgi ve sevgileriyle karşı karşıya kaldım. İlaç sektörümüz, ilaç firmalarımız var tamamı bana “ Abdurrahman ağabey” der. Böylesine sevilen ve saygı duyulan Eczacı ağabeylerinin mecliste olması onlarıda gururlandıracak ve sevindirecektir.

 

Bu arada önemli bir konuya dikkat çekmek istiyorum Kartal’ın gençlerini ilaç sektörüne katılmalarını sağlayacağıma söz veriyorum” yorumunu yaptı.
Karaismailoğlu, Kartal’ı ve Kartal’ın güzel insanlarını çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

Haber-foto : Fethi Satıcı

Galeri
📆 09 Şubat 2015 Pazartesi 09:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR