MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum » Karakaya, “Seçime kadar tam saha pres yapın” dedi  
Karakaya, “Seçime kadar tam saha pres yapın” dedi  

MHP Kartal İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında konuşan Karakaya, teşkilat mensuplarından seçime kadar tam saha pres yapmalarını ve sandıklara sahip çıkılmalarını istedi.

Karakaya, “Seçime kadar tam saha pres yapın” dedi

Cumhur İttifakı bileşenleri düzenlenen iftar programında bir araya geldi. MHP Kartal İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programa AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, BBP Kartal İlçe Başkanı Halit Karaaslan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. Mimar Karakaya, seçime kadar tam saha pres yapılmasını ve sandıklara sahip çıkılmasını istedi.

TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN BİR ARAYA GELDİK

Programda konuşan AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, “Türkiye’nin yerli ve milli unsurları Türkiye Yüzyılı için bir araya geldi. Son yıllarda başta İHA ve SİHAlar olmak üzere ortaya çıkan devasa başarılar Türkiye’yi uluslararası arenada kilit ülke konumuna getirdi. Türkiye artık sadece çevresinde değil Libya, Etiyopya ve Somali gibi ülkelerde de büyük güçlerle rekabet eder hale geldi. Bu durum ortaya konan ittifakın, birlikteliğin ne kadar önemli olduğunu göstermektedir” dedi.

TÜRKİYE YÜZYILININ MİMARLARI

Konuşmasına devam eden Karakaya, “Bu çerçevede bizlerin üzerinde büyük emekleri olan Alparslan Türkeş, Necmettin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu’na Allah’tan rahmet diliyorum. Onların ortaya koyduğu değerlerle bugünün Türkiye’si inşa ediliyor. Diğer yandan Türkiye Yüzyılının mimarları olan liderlerimiz Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Mustafa Destici’ye teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

SAHADAKİ PRESİ ARTIRIN, SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN

Kartal’ın 31 Mart’taki değişime hazır olduğunu söyleyen Karakaya, “İstanbul 31 Mart’taki değişime hazır. Biz ve ekibimiz de hazırız. 1 Nisan’dan itibaren yola koyuluyor ve Kartal’ın, çocuklarımızın geleceği için durmadan çalışmaya başlıyoruz. Son 10 günün içerisine girdik. Sizlerden isteğimiz sahadaki presi artırmanız. Seçim sandıkta kazanılır. Aynı şekilde sandıklarda da değerli katkılarınızı bekliyoruz. Şimdiden 31 Mart’taki zaferimizi kutluyorum. Emeği geçen tüm kardeşlerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

KARAKAYA BELEDİYECİLİK OKULULUN PROFESÖRÜ

MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, “Kartal tarihinin gördüğü en donanımlı en tecrübeli belediye başkan adayı ile karşınızdayız. Belediyeciliği öğrenmeye değil belediyeciliği uygulamaya geliyor. Belediyecilik bir okul olsaydı Karakaya o okulun profesörü olurdu. Kendisinin arkasındayız destekliyoruz” dedi. BBP Kartal İlçe Başkanı Halit Karaaslan ise “Cumhur ittifakı olarak gece demeden gündüz demeden çalışıyoruz. Kartal’ı yaşanabilir hale getirecek belediye başkanımız ile bu zihniyetten kurtulacağız” şeklinde konuştu. AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu da 31 Mart akşamına kadar şevkle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

📆 25 Mart 2024 Pazartesi 11:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR