MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kararı Kartallı gençler verecek
Kararı Kartallı gençler verecek

Göreve geldiği 2019 yılından bugüne kadar Kartallı komşuları için birbiri ardına projeye imza atan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçe genelinde hizmet girecek olan tesislerin adlarını da Kartallı gençlerle belirleyecek.

Kartal’da hizmete girecek kafeteryaların adlarına gençler karar verecek

İstanbul’un en genç belediye başkanı olarak Kartallılara hizmet etmek için yola çıkan Başkan Gökhan Yüksel, ilçe genelinde yapılan projelerde yer alan kafeteryalara verilecek adların kararını da Kartallı gençlere bırakıyor. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, hizmet verecek kafeteryaların adlarını düzenleyecekleri anket ile belirleyeceklerini söyledi. Başkan Gökhan Yüksel, sosyal medya hesaplarından düzenlenecek olan anketin yanı sıra gençlerin düşündükleri adları da kendileriyle paylaşmalarını istedi. 

Kafeteryaların adları anketle belirlenecek

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Bir Kartallı olarak komşularımızın yararlanacağı projelerimizi hızla tamamlamaya gayret ediyoruz. Tabi ki bu arada sevgili komşularımızın düşünceleri ve istekleri bizi bu konuda yönlendiriyor. Bu kapsamda Kartal’da hayata geçirdiğimiz parklarımız, tesislerimiz ve merkezlerimizin bünyesinde vatandaşlarımızın soluk alabileceği, dinlenebileceği kafelerimizin çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyoruz. Önceliğimizi hep Kartallı komşularımızın istekleri doğrultusunda uygularken, hizmet veren kafelerimizin adına da Kartallı gençlerimizle birlikte karar vermek istiyoruz. Gençlerimizin  istekleri doğrultusunda ve farklı isim önerilerinize açık olarak bir anket düzenliyoruz. Haydi Kartallı gençler kafelerimizin adına hep beraber karar verelim” dedi.

Ankete katılmak için sosyal medya hesaplarımız: https://twitter.com/kartalbld

Kartal-HUB

Kolektif Kartal

Motto

Gezegen: Venüs/Merkür/Jüpiter

Galeri
📆 29 Mayıs 2021 Cumartesi 16:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR