MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Kardeşlik İlişkisi Tazelendi
Kardeşlik İlişkisi Tazelendi

Pendik Belediyesi, Filistin’in Jenin Belediyesi ile ‘Kardeşlik Protokülü’nü yeniledi.  Jenin Belediye Başkanı Mohammad Abu Ghali, “Dimdik ayakta duruşumuzu verdiğiniz desteğe borçluyuz”  diyerek Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve ekibine  teşekkür etti.

2014 yılında kardeş şehir olan Pendik Belediyesi ve Jenin Belediyesi,  kardeşlik ilişkisini  geleceğe taşıdılar.  Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’i ziyaret eden Jenin Belediye Başkanı Mohammad Abu Ghali,  Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde  gerçekleşen görüşmede Pendik’le kardeş şehir olmalarının kendileri için büyük bir şans olduğunu söyledi.

“Dimdik ayakta duruşumuzu size borçluyuz”

Pendik Belediyesinin her konuda kendilerine destek olduğunu belirten  Belediye Başkanı Abu Ghali, “Yönetici kadrolarımızın burada aldıkları eğitim ve edindikleri tecrübeler Jenin’deki hizmetlerine büyük katkı sağlıyor. Sizinle çalışmak bizim şansımızdır.   Biz dimdik ayakta duruşumuzu, sizin verdiğiniz desteğe borçluyuz.”  dedi.  Filistinlilerin kendilerini sadece yöneten değil aynı zamanda koruyan Osmanlıya hala bağlılık duyduğunu da dile getiren Başkan Abu Ghali, “Bu bölge yeniden özgürleşecek inşallah” diyerek, Türkiye’nin daha büyümesi ve güçlenmesi için dua ettiklerini sözlerine ekledi.

“Türkiye Filistin’i kendi meselesi olarak görüyor”

Pendik Belediye Başkanı Dr.  Kenan Şahin de  Türkiye’nin Filistin meselesini kendi meselesi olarak gördüğünü belirterek, “Dünya’nın her yerinde bu konuda hassasiyet oluşması için gayret içindeyiz. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Cumhurbaşkanımız,  bu konuda vicdanlı ve ahlaklı bir politika uyguluyor.” dedi.  Kardeş şehri Jenin’in ihtiyaçlarını karşılama konusunda da Pendik Belediyesinin  elinden gelen gayreti gösterdiğini dile getiren Başkan Şahin, Başkan Yardımcılarının bu kapsamda ziyaretler gerçekleştirmeye devam edeceğini söyledi.

Pendik Belediyesi ve Jenin Belediyesi arasındaki kardeş şehir protokolünün karşılıklı atılan imzalarla yenilendiği görüşme, hediye takdimi ile sona erdi.


08 Mayıs 2018
📆 08 Mayıs 2018 Salı 21:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR