MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » KARTAL ALLSTAR SPOR KULÜBÜ’NÜN HEDEFLERİ BÜYÜK
KARTAL ALLSTAR SPOR KULÜBÜ’NÜN HEDEFLERİ BÜYÜK

Kartal ilçesinin başarılı spor kulüplerinden Allstar Spor Kulübü basketbolda 22 takım arasında kazandığı şampiyonluklara yenilerini eklemek için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, sporcu ve yöneticileri ziyaret etti. KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu ve As Başkan Adnan Balcı’nın da katıldığı ziyarette konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, gençlerin spora yönelmeleri ve sporun farklı branşlarının Kartal’da önemsenmesinin Kartal ilçesinin geleceği adına önemli olduğunu ifade etti.

 

Eğitimin her alanda önemine dikkat çeken Gürer, genç sporcuların başarılarını alkışladıklarını ifade etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Kartal’da farklı spor branşlarına desteklerini örnekleri ile anlatan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, satranç, yelken, dağcılık gibi branşlara sağlanan destek yanında Kartal Belediyesporun faaliyetlerinden de söz etti.  Gürer, “Spor kardeşlik, dostluk, barış içindir.

 

 

Yetenekli olmak başarıya ermek bilgi ile donanımla olur. O nedenle hem sporu, hem eğitimi, hem de sosyal faaliyetlerinizi düzenli kılın ki, geleceğiniz hedeflerinize ereceğiniz bir süreçle yürüsün.” dedi. Allstar Spor Kulübü koç ve yöneticileri  Murat Yaman,  Ertun Yaylalı ile  aralarında  şampiyon olan takım oyuncuları Eser Eker, Oğuzhan Aslan, Oğuzhan Çoşkun, Çağrı Dışkaya, Enes Ova, Yağızhan Aslan, Bahadır Kalay, Hasan Sağıt, Kadir Can Süleymaoğlu, Batuhan Ayar, Hakan Beşir’in de bulunduğu sporcularla sohbet eden Gürer,  Kartal Belediyesi etkinliklerinde de sporcuları görmek istediklerini söyledi.

 

Takım koç’u Murat Yaman, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün kulüplerine verdiği desteğe teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti belirtti ve bu ziyaretin sporcular için de büyük bir destek olduğunu belirtti. Sporun ruhuna uygun çalışma içinde olduklarını belirtti. Basketbolda başarılı sonuçlar aldıklarını ve bu alanda daha büyük başarıları da hedeflediklerini ifade etti.

📆 18 Haziran 2015 Perşembe 09:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR