MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » “Kartal Amatör Spor Kulüpleri Biraraya Geldi”
“Kartal Amatör Spor Kulüpleri Biraraya Geldi”

Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği, Yakacık Ayazma’da bir kahvaltıda buluştu,, Kısa adı (KASK) olan birliğin başkanı Nasır Süleymanğlu, yaptığı konuşmada pandemi döneminde bir araya gelemediklerini bu nedenle bir araya gelip İleriye yönelik yapacakları çalışmaları gözden geçireceklerini ifade etti.Süleymanoplu, “Amatör kulüplerin zorlu şartlarda spor için çaba sarf ettiklerini biliyoruz. Spora ve sporcuya gereken önemin verilmesi gerekir. Profesyonel kulüplerin ayakta kalabilmesi için Amatör takımların desteklenmesi gerekir dedi.

Toplantıya, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan danışmanı Hasan Uzunyayla, Kartal Belediyesi spor müdürü Arda bey, meclis üyesi Umut Daştan ve Kartal’da yer alan Amatör Spor Kulübü başkanları katıldı.


“KASK’IN YÖNETİM KADROSU ŞU ŞEKİLDE OLUŞMAKTA “
Başkan Nasır Süleymanğlu
Genel Sekreter Vedat Timuroğlu
Durmuş Aksoy
Necdet Alev

Toplantıda Spor adına önemli adımlar atılırken sorun ve beklentilerde gözden geçirildi .Buna göre tespit edilen sorunlar şu şekilde ifade edildi.Pandemi döneminde gelirler düşüşü.,Belediye kulüp statülerine göre verdiği desteklerin yeterli gelmediği ve yeterince oyun sahasının bulunmaması gibi acil olan sorunlar masaya yatırıldı .

KARTAL AMATÖR SPOR KULÜPLERİ

24 amatör spor kulüp bulunmakta. Bu kulüplerin yan dallarında da farklı spor kulüpleri yeralmakta.Kulüpler arasında süper amatör liglerde olanlarda bulunmaktadır 13-14 yaş grupları gibi

  1. Lig amatör kulüpleri Yakacık, cevizli gibi 2. Lig voleybol kulüpleri çeşitli kulüplerde bulunmaktadır.

Açılış konuşmasını Başkan Nasır Süleymanğlu, akabinde Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar ve İBB başkan danışmanı Hasan Uzunyayla birer konuşma yaptı.


Toplantıda bir konuşma yapan Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uça,bundan spor adamlarından her türlü fikir alışverişlerinde bulunacaklarını,Kartal belediye Başkanımız Gökhan Yüksel ve biz yöneticiler olarak spor adına herzaman sizlerin yanında olacağız dedi.

📆 12 Ekim 2020 Pazartesi 20:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR