MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI GÜRER’DEN BİLECİKLİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET
KARTAL BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI GÜRER’DEN BİLECİKLİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal’da bulunan Demokratik Kitle örgütlerini ziyaret ederek belediye çalışmalarını anlatmaya devam ediyor.

 

Kartal Bilecikliler Derneği lokalinde ve dernek şubesinde Bileciklilerle buluşan Gürer, burada Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz döneminde yapılan çalışmaları örnekleri ile anlattı. Çevre ve yeşil alan uygulamaları, sayısı 1’den 11’e çıkan kreşler, kültür gezileri, Kartal’da düzenlenen etkinlikler, sosyal faaliyetler, sağlık konusundaki uygulamalar, çevre için sürdürülen çalışmalar, farklı konularda paneller, açılan kurslar, kadınlar, çocuklar için yapılan çalışmalar, ilçe belediyeleri ile Büyük şehir belediye görev tanımları gibi konularda açıklayıcı bilgi veren Gürer, soruları da tek tek yanıtladı.

 

Vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek belediye çalışmalarını bu vesile ile öğrendiklerini ifade ettiler. Kartansaş Genel Müdürü Düzgün Çapar’ın da katıldığı ziyarette Kartal Belediyesi’nin 230 projesinden örnekler vatandaşlarla paylaşıldı.

 

İstanbul Bilecikliler Derneği’nden Gürer’e Plaket


gürerden-bilecikliler-dernegine-ziyarett

Kartal İlçesinde kurulu İstanbul Bilecikliler Derneği’ni ziyaret eden Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’e, dernek Başkanı İbrahim Yılmam tarafından bir plaket verildi. Belediye ile olumlu ilişkiler içinde olduklarını belirten Yılmam, ziyaretinden dolayı Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer ve Kartansaş Genel Müdürü Düzgün Çapar’a teşekkür etti. Dernek olarak sorunlarının çözümünde belediyeyi yanlarında gördüklerini belirten Bilecikliler Derneği Başkanı İbrahim Yılmam, Bilecikliler için farklı etkinlikler de düzenleyeceklerini ifade etti.

 

Yılmam’ın yanı sıra üyeler Mehmet Çam, Orhan Güler, Ahmet Çakır, Yusuf Pehlivan, İsmail Şafak, Fehmi Güler, Halil Koyun, Erol İlhan, Recep Şafak ve Ali İşler’in de katıldığı toplantıda, ileriye yönelik çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Galeri
📆 05 Şubat 2015 Perşembe 11:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR