MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYE BAŞKANI OP. DR. ALTINOK ÖZ CHP KARTAL 36. OLAĞAN İLÇE KONGRESİNE KATILDI
KARTAL BELEDİYE BAŞKANI OP. DR. ALTINOK ÖZ CHP KARTAL 36. OLAĞAN İLÇE KONGRESİNE KATILDI

 

CHP KARTAL’IN YENİ İLÇE BAŞKANI MUAMMER ÇELEBİ OLDU

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi CHP Kartal 36. Olağan İlçe Kongresine katıldı. Yeni İlçe Başkanı ve yönetiminin oylandığı kongrede, Cumhuriyet Halk Partisi CHP Kartal’ın yeni İlçe Başkanı Muammer Çelebi oldu.

 

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve yeni İlçe Başkanı ve yönetiminin seçildiği kongreye, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’ün yanı sıra; CHP Parti Meclis Üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü, çok sayıda CHP Milletvekili, CHP İlçe Başkan adayları Erdal Kıskanç ve Muammer Çelebi, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları ve ilçe delegeleri katıldı.

 

“Herkesin Övünç Duyacağı Bir Belediye Yarattık”

 

Kongrede ilçe delegelerinin konuşmasından sonra Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz söz aldı. Başkan Altınok Öz burada yaptığı konuşmada, “Kartal Belediyesi ile ilgili, yolsuzluk ile ilgili, yanlış yapmakla ilgili en ufak bir şey söz konusu değil. 15 gün önce 16 müfettişle geldiler, inceliyorlar. Bütün dosyalar inceleniyor. İncelendi, yetmedi. Cuma günü dendi ki -2017’den dosyalar bir daha gelsin.-Veriyoruz. Herkesin övünç duyacağı ve herkesin örnek aldığı bir belediye yarattık. AKP’nin kentsel dönüşümü batmıştır ve bitmiştir. Türkiye’de kentsel dönüşümü yapan tek belediye Kartal Belediyesi’dir” dedi.

“Kartallı Olun ve Kartal’ı Sevin”

 

Başkan Altınok Öz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz 2009’da seçildik, Kartal’ı seviyoruz dedik. Başka ilçelerden medet uman arkadaşlara diyorum ki Kartallı olun ve Kartal’ı sevin. Kartal’da siyaset yapıyorsanız burada yapın. Benim 2009’dan beri ağzımdan hiç şu kelime çıkmadı; -Seçimi ben aldım- demedim. -Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyuyla, hekim olarak hizmet ettiğim insanların da oyunu katarak Cumhuriyet Halk Partisi burada iktidar oldu- dedim. Hiçbir belediye başkanı gibi -Bu seçimi ben aldım- demedim.”

Konuşmaların ardından, CHP İlçe Başkanı ve ilçe yönetiminin belirleneceği oylamaya geçildi. Yaklaşık 4 saat süren oylama işlemi ve sayımının ardından CHP Kartal’ın yeni İlçe Başkanı Muammer Çelebi oldu. Seçimde Muammer Çelebi 224, Erdal Kıskanç 186 oy aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Ek

Galeri
📆 25 Aralık 2017 Pazartesi 15:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR