MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”KARTAL BELEDİYE BAŞKANI OP.DR.ALTINOK ÖZ NEŞTER’İ VURDU”
”KARTAL BELEDİYE BAŞKANI OP.DR.ALTINOK ÖZ NEŞTER’İ VURDU”

Kartal Soğanlık Yeni mahalle sakinlerinin yıllardır çözüme kavuşturulamamış tapu sorununu Kartal Belediye Başkanı Altın Öz nihayetlendirdi..

Yıllardır yılan hikayesine dönen bu sorun,artık yok.26 ocak 2018 cuma günün saat 14:30’da düzenlenen törenle, hak sahipleri tapularına kavuştu..796 hak sahiplerine  tapuları (CHP)Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,(CHP) Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun,(CHP)İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu,Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz tarafından takdim edildi..

Soğanlık Yeni Mahalle Tapu Dağıtım Töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu (ortada), Kartal Belediyesi’nce düzenlenen ”Soğanlık Yeni Mahalle Tapu Dağıtım Töreni”ne katıldı.

Soğanlık Yeni Mahalle Tapu Dağıtım Töreni..

 

Kılıçdaroğlu ise konuşmasında Afrin operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı, “Hepimiz birlikte huzur içinde yaşamak istiyoruz. Kavga, gerginlik istemiyoruz; her evde aş, iş olsun, herkes evinde huzur içinde yaşasın, her evde barış olsun istiyoruz. Niye kavga edelim? Hangi gerekçeyle kavga edelim. Geriyorlar ortamı, geriyorlar. Biz gerginlikten yana değiliz. Biz kendi ülkemizde hep beraber, birlikte, 80 milyon huzur içinde yaşamak istiyoruz. Bakın kalbimiz atıyor. Ne diye atıyor; Afrin için atıyor. Afrin’de askerlerimiz var. Onların başımızın üstüne yeri var. Onlar mücadele ediyorlar -30, -35 derecede. Zor şartlarda mücadele ediyorlar. Biz kendi ülkemizde huzur içinde yaşayalım diye. Terör örgütleriyle mücadele ediyorlar. Terörden en büyük acıyı çeken bir ülkenin vatandaşları olarak kendi ülkemizde ve hiçbir ülkede terör istemiyoruz. Ortadoğu’nun kan gölüne dönmesini de istemiyoruz. Bir an önce Ortadoğu’nun her tarafında barış, huzur olsun. Herkes ama herkes kardeşçe yaşasın, en büyük arzumuz budur” dedi.

Törende tapularına kavuşan mahalle sakinlerinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu..

Tapu dağıtım töreni olaysız son buldu..

HABER FOTO:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 26 Ocak 2018 Cuma 18:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR