MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ 8. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ’NE KATILDI
KARTAL BELEDİYESİ 8. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ’NE KATILDI

 

 

Kartal Belediyesi, Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen 8. İstanbul Bilişim Kongresi’ne katıldı.

 

 

Belediye hizmetlerini akıllı binaya taşıyarak vatandaşlara tek noktadan hizmet veren Kartal Belediyesi, 26-27 Kasım tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali kampüsünde gerçekleştirilen “Akıllı Şehirler” temalı 8. İstanbul Bilişim Kongresi’nde, Akıllı Bina ve Otomasyon ekibinin yanısıra Sosyal Medya ekibi ile yer aldı. Kartal Belediyesi Akıllı Bina ve Otomasyon ekibi ile Sosyal Medya ekibi, kongrede özellikle “Akıllı Belediyelerde Başarılı Uygulamalar” ve “Sosyal Medya ile Belediye Hizmetlerini Yönetmek”  konularında kamu ve özel sektör yönetici ve çalışanlarıyla görüş alışverişinde bulundu. Kongrede ayrıca sosyal medyanın var olma nedenleri, işlevi ve sosyal medyanın başarısını etkileyen unsurlar da konuşuldu.

 

Türkiye’nin farklı şehirlerinin Belediye Başkanları, Belediyelerin Bilgi İşlem Müdürleri, telekominikasyon ve enerji şirketlerinin yöneticileri, akademisyenler, dijital iletişim uzmanlarından oluşan 50’ye yakın konuşmacı, kongrede yaptıkları sunumlarla, daha yaşanabilir şehirler için ürün ve projeleri tartıştılar, deneyimlerini paylaştılar.

 

Bilişim teknolojilerini tüm alanlarda kullanarak kentlerin sorunlarını çözmek ve daha yaşanabilir kentler oluşturmak için şehirlerin “akıllı” dönüşümlere ihtiyacı olduğuna dikkat çekilen kongrede, bu nedenle akıllı ürünler, yeni düşünce okulları, akıllı binalar, akıllı güvenlik, akıllı teşhis, akıllı kaynak, akıllı diyalog, akıllı para, akıllı alt yapı ve akıllı yollar geliştirilmesi gerektiği vurgulandı.

 

📆 29 Kasım 2014 Cumartesi 11:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR