MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI YENİ YILI BİRARADA KUTLADI
KARTAL BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI YENİ YILI BİRARADA KUTLADI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde 2009’dan bu yana sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, birim müdürleri, Kartal Belediyesi iştirak şirketlerinin yöneticileri ve personel, yeni yılı bir arada kutladı. Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında gerçekleştirilen ve Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Kiraz Uzuntaş’ın da yer aldığı kutlamada, 2018’in birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde geçmesi temennisi dile getirildi.

Kartal Belediye Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan, kutlamada yaptığı konuşmada belediye çalışanlarının yeni yılını kutladı. Fidan, “Kartal Belediyesi ve Kartal Belediye ailesi olarak bir yılı daha arkada bıraktık. Bu yeni yıla girerken belediyenin her kademesindeki çalışmamızın, gelecek yeni yılının mutlu geçmesini dilemek istedik. Bugün Kartal Belediyesi’nin sevk ve idaresinden sorumlu olan Kartal Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz’ün doğum günü. Doğum gününü kutluyor, sağlıklı mutlu yıllar diliyoruz.

Bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Biz büyük bir aileyiz. Yaklaşık 2200 kişi ile Kartal’a hizmet ediyoruz. Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün düşüncesi şu – biz belediye olarak hiçbir siyasi parti ayrımı yapmaksızın, gerek sahada, gerekse kendi içimizde birini bir başkasından ayırmadan, inancı ve görüşü ne olursa olsun herkese aynı bakan bir belediyeyiz- o vesile ile bizler toplumun ortak paydalarına cevap vermek için buradayız. Toplumun ortak paydalarına cevap verirken bizi seçen Kartal halkına cevap verebilir durumdayız. Yaptığımız her şey çok şeffaf, yaptığımız her şey çok açık. Kartal Belediyesi olarak diğer belediyelere de örnek olduğumuzu söylemek istiyorum. 2017 yılında Kartal Belediyesi olarak birçok projeye imza attık. Merdivenli Sokak projemiz başladı. Masal Müzesi’ni açtık. Ceviz Meydanı yapılmaya devam ediyor. Havuz Sokak Parkı bitmek üzere.

 

 

Kentsel Dönüşümde öncü belediyeyiz. En büyük övünç kaynaklarımızdan biri, belediyemizin kreşleri. Herkesin gıpta ile baktığı Huzur Evi projemiz devam ediyor. Uğur Mumcu Meydanı’nın yapımına başladık. Yaptıklarımızı kaba başlıklarla söylüyorum tabii. Kartal Belediyesi’nde sevgi ve saygıya dayalı bir yönetim içerisindeyiz. Hepimiz birbirimizi seviyoruz. Bizler birbirimizi sevmesek, saygı duymasak zaten bu kadar güzel işler ortaya çıkmaz. Biz bu kentin ortak değerlerine, tarihi dokusuna sahip çıkmaya gayret ediyoruz.

 

Dostlarım, sevgili çalışma arkadaşlarım, 2018 yılının öncelikle size, ailenize, ilçemize, kentimize, ülkemize başarılar getirmesini diliyorum. 2017 yılında düşünüp yapamadığınız, hayal ettiğiniz her şeyi 2018 yılında yapmanızı temenni ediyoruz. Böylesine acıların yaşanmadığı, gözyaşlarının olmadığı, fakir insanların hor görülmediği, ayrımların yapılmadığı, barışın, huzurun, sağlığın, sevincin kısacası insana insanca yaşam hakkı tanıyabilen bir anlayışla yaşayabilme dileği ile Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz adına bütün mesai arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum. Yeni yılın hepinize ve Kartal Belediyesi’ne güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Ayrıca şu konuya da değinmek istiyorum. Yeni çıkan Taşeron Yasası ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Taşeron işçilerin kadrolaşması ile ilgili herkesin kafasında soru işareti var. Önümüzdeki hafta müracaatları yapacaksınız. Bizler bir hak kaybı yaşamamanız için elimizden geleni yapacağız. Hepinize tekrar mutlu yıllar diliyorum” dedi.

Galeri
📆 29 Aralık 2017 Cuma 21:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR