MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ETİK DAVRANIŞ İLKELERİ EĞİTİMİ
KARTAL BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ETİK DAVRANIŞ İLKELERİ EĞİTİMİ

KARTAL BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ETİK DAVRANIŞ İLKELERİ EĞİTİMİ

 

Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü, belediye çalışanlarına yönelik  “ etik davranış ilkeleri ” konulu bir eğitim düzenledi. Hizmet verimliliğini arttırmak, vatandaş ve kurum ilişkilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen eğitime; Kartal Belediyesi müdürlüklerinde görev yapmakta olan personel katıldı.

 

Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimi, Başbakanlık Etik Kurulu Eğitmeni Belkıs Daştan verdi. Seminerde “Etkili  İletişimde Etik Kavramı ve Güncel Uygulamaları” başlığı altında etiğin anlamı, gelişimi, etik standartları geliştirmek için yaklaşımlar, etik ile ahlâk arasındaki fark, görevin ahlaki olarak yerine getirilmesinde kamu hizmeti bilinci, halka hizmet bilinci, hizmet standartlarına uyma, amaç ve misyona bağlılık, dürüstlük ve tarafsızlık, saygınlık, güven, nezaket, saygı, yetkili makamlara bildirim, çıkar çatışmasından kaçınma, görev ve yetkilerin menfaat sağlamak amacıyla kullanılmaması, hediye alma ve menfaat sağlama  yasağı, kamu malları ve kaynaklarının kullanımı, savurganlıktan kaçınma, bağlayıcı açıklamalar ve gerçekdışı beyan, bilgi verme, saydamlık ve katılımcılık, yöneticilerin hesap verme sorumluluğu, hesap verebilirlik, kamu yararını gözetme gibi etik davranış ilkeleri personele anlatıldı.

 

Eğitimin sonunda eğitmen Belkıs Daştan, belediye personeline etik davranışlar hakkında eğitim verme imkânı sağladığı için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti.

 

📆 16 Kasım 2015 Pazartesi 15:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR